Konu: Vasili Ryetnav- Dolanıdırıcılık  (Okunma sayısı 89 defa)

#0 - 06.06.2022 16:52

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Vasili Ryetnav @Nroson

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Kentrell Lynwood

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 06/06/2022 12,30

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:14.4. Dolandırıcılık: Herhangi bir şekilde karşıdaki karakteri kandırarak para kazanmaktır. Dolandırıcılık için para limiti bir kişi için $25.000 olarak belirlenmiştir. Dolandırılacak kişi en az 10 seviye olmalıdır. Herhangi bir şekilde araç, ev, işyeri gibi taşınmaz mülklerin satışı veya envanterdeki eşyalar için dolandırıcılık yapılamaz. Meslek veya tamamen legal hizmetler için hiçbir şekilde dolandırıcılık gerçekleştirilemez.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şahıstan araç alıcaktım 9500 Doları verdim bir süre afk kaldı Pm'i kapattı ve kaçtı geri gelmedi

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Parayı alıp kaçtı dolandırdı 9500 Dolar İademi şahısada işlem uygulanmasını talep ediyorum

#1 - 07.06.2022 10:07
@Nroson karşı tarafa 24 saat içerisinde araç satışını veya para iadesini sağlayın ve buraya ekran görüntüsü atıp beni etiketleyin. 24 saat içerisinde iade/satış gerçekleşmezse ceza alacaksınız.

#2 - 07.06.2022 13:50
@Nroson karşı tarafa 24 saat içerisinde araç satışını veya para iadesini sağlayın ve buraya ekran görüntüsü atıp beni etiketleyin. 24 saat içerisinde iade/satış gerçekleşmezse ceza alacaksınız.
araç iade edildi, konu kapanabilir @PALA01 elimde ekran görüntüsü yok

#3 - 08.06.2022 16:18
@PALA01 iade yapıldığını doğrulayın şikayeti sonlandıracağım. Aksi halde iade yapılmadıysa ve geri dönüş yapmadıysanız itiraz hakkınız bulunmayacak.

#4 - 11.06.2022 15:41
Aradan 3 gün geçmesine rağmen konuya herhangi bir geri dönüş yapılmaması üzerine iade yapıldı olarak kabul ediliyor, kilit ve arşiv.