Konu: [04.06.2022] Magar Assarian - YKI  (Okunma sayısı 310 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 04.06.2022 20:58

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Magar Assarian @bertukey

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Frankie Panicucci @mrtcn , @RECOLT (sonradan skate parka geldi düşünce çatışmak zorunda kaldık. ve @Fluxxy 

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
YKI

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş rklıydı, sste de görüldüğü gibi chatten bir kaç yazı yazıyor ve araç sürüyor gördüğünüz gibi. Ceza almasını ve rolün dellenmesini istiyorum. Ayrıca AK47 marka silahımın iadesini istiyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Arada sadece yarım saat var, bakın. Düştüğü saat 16.02
Spoiler: GösterGizle

Magar Assarian karakteri RK yapıyor ve karakterimi düşürmeye yol açıyor, ekran görüntüsünü alta brakıyorum chate ve pme dikkat edin lütfen.

Daha sonrasında polisler olay yerine geliyor ve silahımı kaptırıyorum haliyle...

Ek açıklamalar(varsa): Eğer bu düştüğüm rol iptal olursa otomatikmen Skate Park'da silahlı görüldüğümün rolü de silinecektir. Orada tanıdığım ve oraya siren çalarak gelen arkadaşlardan biri olan @RECOLT bu durumu onaylayacaktır. Lütfen konu altından destekleyecek yorumlar atın. Silahımın iadesini istiyorum lütfen.

« Son Düzenleme: 04.06.2022 21:04 GunPowder »

#1 - 04.06.2022 22:22
yeni uyandım, bakacağım

#2 - 05.06.2022 02:46
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=125770.msg726176#msg726176

Aynı tarz şikayetten birlik üstyetkilileri ceza almış, gördüğünüz gibi. Aynı tarz bir ihlal. O yönden değerlendirilirse sevinirim. İade talebim sürüyor. Bertukey'in savunmasını bekliyorum.

#3 - 05.06.2022 03:18
Normal bir şekilde tedavi rollerim gerçekleştikten sonra araba kullanıyorum, ek kanıtınız varsa güncelleyip atabilirsiniz.

#4 - 05.06.2022 11:44
Normal bir şekilde tedavi rollerim gerçekleştikten sonra araba kullanıyorum, ek kanıtınız varsa güncelleyip atabilirsiniz.

Yukarıda attığım linkte görülüyor ki, vurulunca aynı çatışma bölgesine gidip bu rollere katılabileceğinizi göstermiyor. Bu durumda ihlal oluyor. Her neyse, kararı yöneticiye bırakıyorum. İyi forumlar.

#5 - 05.06.2022 12:00
tamam

#6 - 05.06.2022 17:23
Merhaba, vurulduktan sonra belirli bir süre geçince Rk süreniz bitmese dahi araç sürebilirsiniz, bu doğru. Ancak vurulmanızın üstünden daha 1 saat bile geçmemişken araç sürmeniz doğru değil. Karakter Yaralı Kural İhlali kapsamında ceza alacak.