Konu: [04-06-2022] Maske_15085 DM  (Okunma sayısı 230 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 04.06.2022 20:10

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maske_15085

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 04.06.2022 13:46

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
5. Deathmatching

Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
- /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.
Örnekler
- Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak
- Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak
- Birisi size saldırsın diye sürekli sataşmak, provoke etmek
- Bir MC (motor kulübü) ile olan bir savaşta tanımadığınız birisini bölgeden motorla geçiyor diye vurmak
- Herhangi bir bölge saldırısında olayla alakalı alakasız herkese ateş açmak

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Geceden karakteri mevduata bırakmıştım, sabah bir uyandım sohbet geçmişini kontrol ettim birisi M4 ile çekip beni taramış. Sonradan Kasparov birliğinden olduğunu öğrendim arkadaşın.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: 
Chat geçmişim.
Spoiler: GösterGizle

Arkadaşların vurduğu video. 1.36

Video silinirse diye videodan kayıt.

Ek açıklamalar(varsa): -

#1 - 05.06.2022 10:21
@Replika savunmanızı gerçekleştirin lütfen.

#2 - 05.06.2022 17:44
Merhaba. @bertukey isimli arkadaşımın kaçırılmasında Ronnin birliğinin de parmağı vardı, Castucci'nin masasında bulunan herkes Kasparov tarafından vuruluyor. Bu rolün gerçekleşmesinde Valachi birliğinin de izni var, gerekli rollerin kanıtlarını aşağıya bırakacağım. @Justice ile rolleri gerçekleştirdik. Ronnin birliği savaşta Castucci tarafında ve onlara sürekli olarak araba götürüyor, bizden vurulan Magar Assarian isimli karakteri kaçırmasında yardımcı oluyor. Sayın, @lencarst bunu yaptığınızı bildiğiniz halde kabul etmeyip DM'den şikayet açtığınız için sizi kınıyorum.  ???

Adrian Lombardi ile gerçekleşen roller;
https://cdn.discordapp.com/attachments/953746148982665256/982880606834794506/lombardi.png

#3 - 05.06.2022 17:47
Ben kimi ne zaman kaçırmışım SS'lerini atar mısın böyle bir rolün içerisinde hiç bulunmadım?

#4 - 05.06.2022 17:51
Bizim yaptıklarımız Valachi birliği ile rol dahilinde gerçekleşti dostum, aktif bir savaş durumunda Castucci birliğine yardım ettiğin için Magar Assarian bana sizin bölgenizi basmamı istedi, gün içerisinde iki defa gerçekleşti. Neden sadece bu şikayeti açtığını anlamadım, Castucci ile ittifak olduğundan dolayı. İyi günler dilerim, Justice bakarsa ne dediğimi daha da rahat bir şekilde anlar, o rolleri inceliyordu. İyi günler dostum, Lencarst.

#5 - 05.06.2022 17:52
Forum şikayetine başvurman pek doğru olmamış, oyun içi ilerletilebilir bir durum ki ilerletildi. Kasparov birlik yetkilileri ile bugün rolünü yaptın, M4 ile vurulma rolünün üstü kapatıldı. Kısaca rolde hallettik, sebebini de rolde sordun cevabı aldın diye düşünüyoruz. Karakterler uzlaştı, neden vurulduğunun sebebi söylendi. Bu bağlamda şikayeti çekmen en doğrusu olur, kalacak diyorsan kendi kararın. @lencarst

#6 - 05.06.2022 17:55
Forum şikayetine başvurman pek doğru olmamış, oyun içi ilerletilebilir bir durum ki ilerletildi. Kasparov birlik yetkilileri ile bugün rolünü yaptın, M4 ile vurulma rolünün üstü kapatıldı. Kısaca rolde hallettik, sebebini de rolde sordun cevabı aldın diye düşünüyoruz. Karakterler uzlaştı, neden vurulduğunun sebebi söylendi. Bu bağlamda şikayeti çekmen en doğrusu olur, kalacak diyorsan kendi kararın. @lencarst

Dün uzlaşmadan önce açmıştım şikayeti, rolde çözdük, şikayetin şu noktada kapanma şansı varsa kapatılabilir. Lakin dediğim gibi kaçırma rolünde bulunmadım.
Kapanmasında sorun yok.

#7 - 05.06.2022 18:08

Dün uzlaşmadan önce açmıştım şikayeti, rolde çözdük, şikayetin şu noktada kapanma şansı varsa kapatılabilir. Lakin dediğim gibi kaçırma rolünde bulunmadım.
Kapanmasında sorun yok.
Teşekkürler, iyi günler.

#8 - 05.06.2022 23:01
Şikayetin geri çekilmesi üzerine kilit ve arşiv.