Konu: Tamir kiti eklenmesi. / /"sohbetimitemizle", alternatif komutlar, düzeltmeler.  (Okunma sayısı 183 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 19.11.2019 15:39
Oyunda tamirhane çalışanları çok az, belirli saatte aktif oluyorlar veya AFK oluyorlar veya çekici hizmetinin bulunmadığını söylüyorlar, tamirhane firmalarından veya marketlerden 1 adet tamir kiti alınabilir ve bu kit envanterimize veya elimize gelir, aracın bagajına koyarız, araç bozulduğu zaman aracı tamir kiti sayesinde canını 700'e çıkartır.

//
"/sohbetimitemizle" komutunun alternatifi olarak "/clearchat", "/cc" eklenmeli. Çok uzun ve gereksiz uzunlukta bir komut.
"/tkapat" komutunun alternatifi "/cagrired" eklenebilir.
"/sms" yolladığımız zaman yolladığımız SMS'in aynısını biz de görebilelim.
"/arac liste" komutu yazıldığı zaman "girilen parametre doğru değil" hatasının kaldırılması.
"/saat" komutunun alternatifi "/zaman" eklenmesi.
"/envanter" komutundan "Eşya Ver" - "Adet" seçenekleri eklenmesi.
"/sonbildirisi" komutu eklenebilir, yakınındaki kişinin ID ile veya ID'siz hepsinin son bildirisi gözükür.
"/disgorunusu" komutu eklenebilir, yakındaki kişinin ID ile veya ID'siz hepsinin dış görünüşü gözükür.
"/ruhsatgoster" eklenebilir.
"/kimlikgoster" , "/lisansgoster" komutunda kime gösterildiği belirtilmiyor, eklenebilir.
"/soru" komutunun alternatifi "/sorusor" eklenebilir.
"/atamir" 'in menzili arttırılmalı,çok ufak bir menzili var.
"/gorevde" komutuna aktif haberciler de gözükebilir.
*Evde arkadaşına mobilya yetkisi verilme gelebilir.
"/reklamlar" eklenebilir, son X saatindeki reklamların hepsini görebiliriz.
"/ajanslar" komutu eklenebilir, haber ajansındaki kişilerin telefon numarası gözükür. (iş*başında)
""/taksireklam" yazan oyuncu 25$ gibi bir ücret karşılığında 180 saniyede bir kendi reklamını yapabilecek ve sonunda adıyla numarası yazacak.
"/helpers-/testers-/helperler-/testerler" gibi komut eklenebilir ve işbaşında olup olmayan helperler görülebilir.
*Benzinliklerde benzinin litre fiyatı ve kaç litre kaldığı gözükebilir, araçlarda benzinlerin azalması %10-%15 gibi arttırılabilir.
// sistemin şaşırtıcı teklifleri.//
* Ehliyetiniz bulunmadığı için araç veremiyoruz, eğer bana 50 dolar verirsen bu aracı sürebilirsin, sorumluluk bana ait değil.*
*taksici*
* Taksi durağından ehliyetin olmadığı için araç süremezsin, 75 dolar verirsen bu seferlik alabilirsin, sorumluluk bana ait değil.*
*trucker *
* Ehliyetin yok, patrona ehliyetin var diye söylememi istiyorsan bana 100 dolar paslaman gerek, sorumluluk bana ait değil. *
- Level Bonusları -

3 level 1.000$
5 level 2.000$
10 level 7.500$
20 level 15.000$
30 level 20.000$

gibi bonuslar gelebilir.
« Son Düzenleme: 19.11.2019 16:31 eggy »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 19.11.2019 16:18
Alıntı
"/disgorunusu" komutu eklenebilir, yakındaki kişinin ID ile veya ID'siz hepsinin dış görünüşü gözükür.

/incele

Alıntı
"/sohbetimitemizle" komutunun alternatifi olarak "/clearchat", "/cc" eklenmeli. Çok uzun ve gereksiz uzunlukta bir komut.

Yapılabilir mantıklı

Alıntı
araçlarda benzinlerin azalması %10-%15 gibi arttırılabilir.

Tatilin başlangıcında gelen güncelleme ile azalma süreci zaten hızlandırıldı. Daha fazlasına gerek yok gibi görüşümce.

Alıntı
"/sonbildirisi" komutu eklenebilir, yakınındaki kişinin ID ile veya ID'siz hepsinin son bildirisi gözükür.

Gerekli değil gibi.

Alıntı
- Level Bonusları -

3 level 1.000$
5 level 2.000$
10 level 7.500$
20 level 15.000$
30 level 20.000$

Görüşümce sunucu ekonomisini bozacaktır, gereksiz.

Alıntı

* Ehliyetiniz bulunmadığı için araç veremiyoruz, eğer bana 50 dolar verirsen bu aracı sürebilirsin, sorumluluk bana ait değil.*

*taksici*

* Taksi durağından ehliyetin olmadığı için araç süremezsin, 75 dolar verirsen bu seferlik alabilirsin, sorumluluk bana ait değil.*

*trucker *

* Ehliyetin yok, patrona ehliyetin var diye söylememi istiyorsan bana 100 dolar paslaman gerek, sorumluluk bana ait değil. *

Ehliyet alma ücreti zaten 75$ böyle bir sisteme gerek yok gibi duruyor.

Alıntı

Gerekli değil gibi.

Alıntı

lisansgöster'de hepsini gösterme emotesi veriyor zaten. Ama yapılabilir.

Alıntı

/tkapat daha verimli gözüküyor.

Alıntı
"/helpers-/testers-/helperler-/testerler" gibi komut eklenebilir ve işbaşında olup olmayan helperler görülebilir.

Mevcut. /support

Alıntı
"/ajanslar" komutu eklenebilir, haber ajansındaki kişilerin telefon numarası gözükür. (iş*başında)

ViceNews'de çalışan birisi numarasının dağılmamasını isteyebilir. /gorevde sayısı gözükmesi daha hoş gibi.
« Son Düzenleme: 19.11.2019 16:21 JêgapMasiven »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 19.11.2019 16:23
Spoiler: GösterGizle
Alıntı

/incele

Alıntı

Yapılabilir mantıklı

Alıntı
araçlarda benzinlerin azalması %10-%15 gibi arttırılabilir.

Tatilin başlangıcında gelen güncelleme ile azalma süreci zaten hızlandırıldı. Daha fazlasına gerek yok gibi görüşümce.

Alıntı

Gerekli değil gibi.

Alıntı
- Level Bonusları -

3 level 1.000$
5 level 2.000$
10 level 7.500$
20 level 15.000$
30 level 20.000$

Görüşümce sunucu ekonomisini bozacaktır, gereksiz.

Alıntı

*taksici*

*trucker *

Ehliyet alma ücreti zaten 75$ böyle bir sisteme gerek yok gibi duruyor.

Alıntı

Gerekli değil gibi.

Alıntı

lisansgöster'de hepsini gösterme emotesi veriyor zaten. Ama yapılabilir.

Alıntı

/tkapat daha verimli gözüküyor.

Alıntı

Mevcut. /support

Alıntı

ViceNews'de çalışan birisi numarasının dağılmamasını isteyebilir. /gorevde sayısı gözükmesi daha hoş gibi.

Alternatif dediğim komutun silinmesi değil 2 veya 3 satır kod ile alternatifini yazıp o komuta yönlendirmesi, ben support komutunu ilk kez görüyorum.
/incele komutunuda öyle. Bunun gibi.
Kod: [Seç]
"CMD:manifestonerede(playerid, params[])
return cmd_manifestonunyeri(playerid, params);"

not: bu kişinin pawno bilgisi %2'dir.
« Son Düzenleme: 19.11.2019 16:25 eggy »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 19.11.2019 17:36
Hepsine olmasa da, yazdığınız birkaç komuta alternatif ekleyebiliriz.

Tamir kiti bir süre eklenmeyecek. Tamirhaneler aktif ediliyor, /tamirci komutuyla aktif tamircileri görebilirsiniz.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok