Konu: [03.06.2022 - Laura Ronald] İllegal kural ihlali  (Okunma sayısı 178 defa)

OKN

*
v3 Oyuncusu Vice Summer 2024Roleplayer2022 Yılbaşında Oyundaydı
#0 - 05.06.2022 00:35

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Laura_Ronald @Linna
Olaya dahil olan şahit karakter adı:  @Rawzedna Owen_Brown

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 03.06.2022 03:15

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
İllegal bir birlik üyesi, başka bir illegal birlik üyesini rol dahilinde polise ihbar edemez. Bununla alakalı roller yapamaz.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bir olay sırasında illegal birlik üyesi olan Laura karakteri, ihbar veriyor.
Olay sonucunda bir silah kaybediyorum ve Owen_Brown karakteri ile gereksiz yere sicil sahibi oluyoruz, vakit kaybediyoruz.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Bilinçli olarak yaptığını düşünmüyorum yönetici kararına bağlı uyarı verilebilir.
Silah iadesi ve sicillerimizin silinmesi (mümkünse) için şikayeti açıyorum.
« Son Düzenleme: 05.06.2022 01:26 OKN »

OKN

*
#1 - 05.06.2022 01:06
Alıntı
İllegal bir birlik üyesi, başka bir illegal birlik üyesini rol dahilinde polise ihbar edemez. Bununla alakalı roller yapamaz.
Sistemsel olarak üye olman yeterli. İllegal birlikteysen artık illegal kabul edilirsin.

@Lutz 'un illegal hakkında yaptığı bir yorum;
Spoiler: GösterGizle

Ek olarak olay anında brawl rolüne (illegal) girişiyorsun ve darp ettiğin kişiler için polis çağırıyorsun.
Amerika'da olduğunu göz önünde bulundurursak yaptığın hareket pek mantıklı değil. İhbarın yüzünden senin karakterin de hapise girebilirdi.

OKN

*
#2 - 05.06.2022 01:34
Sonuçlanabilir.

#3 - 05.06.2022 01:42
İllegal bir birliğe üye olan bir karakter illegal rollere katılmasa dahi illegal bir karakterdir, sicilin nasıl alındığının bir önemi bulunmuyor sicil varsa karakter illegaldir ve illegal bir karakter farklı illegal bir karakteri polise şikayet edemez. Karakter İllegal Kural ihlali kapsamında ceza alacak. 5951 ID'li Deagle'nin iadesi sağlanıp sicil silinecek.