Konu: [05.06.2022] Beso Chakhunashvili ve Luka Akhalaia şikayeti.  (Okunma sayısı 141 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 05.06.2022 17:40

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Beso Chakhunashvili ( @Andrean ) ve Luka Akhalaia ( @pyrexwhippin )

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 05.06.2022 - 17.22

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Agresif rol.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Guerrero Cuadrado karakteri aktif kullandığım karakter değil. Olayın yaşandığı saatte boş olduğum için o karaktere geçip bisikletim ile geziyordum. Bir taksinin Non-RP sürüş yaptığını görünce biraz takip ettim, sonrasında ''Yavaş, yavaş.'' yazdım ve devam ettim. Arkamdan geldiğini anlayınca durdum, rol yapacak sanmıştım... Önüme kırıp bir anda saçma bir rol ilerleyişiyle karşılaştım. Arkadaşları IC ya da OOC tanımıyorum, her gelene böyle rol yapıyorlarsa durum vahim.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Şikayet yanlısı bir oyuncu değilim fakat yaptıkları gerçekten sinir bozucuydu. Bu rollere alışkınım fakat yeni başlayan biri için üzücü bir durum olurdu. Yapılan rollere dikkat edilmesi daha iyi olur.

#1 - 05.06.2022 18:33
Önüne kırınca rol yapacağımızı sanmışsın, ama yapmamışız  ::) Rol yaptık dostum, bizi uzun bir süre dibimizde gezerek takip ettin, rolde bunun karşılığını aldın, iyi forumlar.

#2 - 05.06.2022 18:37
ben önüne kırmadım kanka rolde derdinin ne olduğunu sordum sonrasındaysa bir agresiflik yapmadım.

#3 - 05.06.2022 18:43
Savunmalar için teşekkürler. Yönetici kararı.

#4 - 05.06.2022 23:09
Bisikleti bir süre takip ettiğinizi kendiniz de belirtmişsiniz, takibin yanlış anlaşılması sonucunda bu türden bir cevap almanız gayet normal bir durum. @berkcankayarr

Bunların yanı sıra sizin de yaptığınız rol doğru değil her ne kadar takip edilseniz de bu kadar agresif yaklaşmamanız gerekirdi. Agresif rolünüz konusunda tek seferliğine uyarılıyorsunuz tekrarında ceza alacaksınız. @Andrean @pyrexwhippin