Konu: Noob DM - Tykeim Calhoun  (Okunma sayısı 126 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 04.06.2022 21:27

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Tykeim Calhoun - @welt

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Garence Jacobs, Rahsaan Watts.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 04/06/2022 - 19:47

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Deathmatching

Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
- /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.
Örnekler
- Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak
- Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak
- Birisi size saldırsın diye sürekli sataşmak, provoke etmek
- Bir MC (motor kulübü) ile olan bir savaşta tanımadığınız birisini bölgeden motorla geçiyor diye vurmak
- Herhangi bir bölge saldırısında olayla alakalı alakasız herkese ateş açmak

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhaba, bahsettiğim ortaklaşa rolü arkadaşım Garence Jacobs ile yapıyoruz, karkater ölüceğini anlayınca silahını çekiyor ve saldırıya geçiyor. Video'da göründüğü üzere Rahsan Watts'ın bir sıkımlık canı kalmıştı, aniden Tykeim Calhoun adlı karakter, kurşunların önüne geçip beni yumruklayarak yere düşürüyor ve kurşun yememe sebep oluyor. Tykeim'e göre kurşun korkusu yok, o bir hard rp. Ceza almasını talep ediyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
https://cdn.discordapp.com/attachments/982679613358604418/982711344757346304/unknown.png

Ek açıklamalar(varsa): Rahsaan Watts arkadaşına teşekkür ederim, dc üzerinden benimle uğraşmak için özel video linkini attı ve senin Noob DM yaptığın kısma denk geldim, elimde kanıt yoktu ama onun sayesinde oldu. Sağ ol @Lassians.

« Son Düzenleme: 04.06.2022 21:32 Serovos »

#1 - 04.06.2022 21:28
Ek olarak: Video linki gizli olarak gözüküyor kaldırmadan atayım, kaldırır çünkü kendisi OOC IC ne demek bilmiyor.  ::)

(youtube.com/'dan sonra . koydum noktayı silerseniz videoya ulaşırsınız.

Edit: Video'yu kaldırmış.  ::) ::)

#2 - 04.06.2022 21:30
Ve yine eklemem gereken bir şey var 500 MB'lık oyun için, bunları yapmana değmez dostum.  :garip:

#3 - 04.06.2022 22:13
İyi geceler, öncelikle böyle saçma bir konudan ötürü adımın geçmesinden dolayı üzgün olduğumu belirteyim.

Rashaan Collins adlı arkadaş kesinleştirdiğimiz birkaç karardan sonra birlikten çıkartıldı ve CK rolü yapmak için bir araya geldik. Ekran görüntüsünde görüldüğü gibi dar bir alandayız ve Rahsaan Watts ile Garence silahlı. Rashaan'ın Fear RP ihlali yaparak üç kişinin arasından "Shotgun" ile ateş açmaya başlamasından sonra aramızdaki mesafenin az olmasıyla beraber yumruk attım. Benim yumruk atmamla düşmüyor, Garence Shotgun ile Rahsaan ise Uzi ile ateş açıyor. Ateş hattında kaldığı için düşüyor. Rol olarak bakarsak karakterim o esnada ateş açacak kişiyle yakındı ve ateş açmadan ona müdahale etmeye başladı. Daha sonra dostlarının silah sıkmasıyla beraber Rashaan'ı etkisiz hale getirdi. Rol bittikten sonra "kurşun isabet etmesinden dolayı" tedavi rollerimizi yaptık ve devam ettik.

Şikayetin açılması konusundaki yorumum şu şekilde: Rashaan birlik içi yaşanan olaylardan dolayı bize kinliydi ve kafasını kullanmayıp bize şikayet açarak kendini sakinleştirmeye çalıştı fakat kendi ihlallerini göz önünde bulundurmadı. 500 Megabaytlık bir oyun için bu kadar agresif olman hiç hoş değil. Ayrıca kanıt olarak atılan ekran görüntüsü tamamen tarih içermiyor. Bu da geçerlilik payını sıfır kılıyor.

Fear Roleplay ihlalinden işlem görmesi taraftarıyım.

#4 - 04.06.2022 23:36
Biraz saldırgan bir savunma olmuş, kimin kinli olduğu belli oluyor. Yanımda olman beni yumruklaman anlamına gelmez, silah doğrulttum. Üstünüzün dolu olup olmadığını bilemem, anlaştığım rolü yaptım. Silah sıkıcaktım ve ölücektim, zoruna giden anlaşılan rolün yapılması mı? SS'de beni yumrukladığın gözüküyor, arkadaşın kanıt niteliği taşıyan videoyu haksız olduğun için sildi. Hala bu savunmayı yapabiliyor musun? Birazda olsa gururlu olun ve haksız olduğunuzu kabul edin.

#5 - 04.06.2022 23:37
Ek olarak bana vurduğuna dair bir emote yok, ona ne diyeceksin?

#6 - 04.06.2022 23:42
Her ne kadar karşı taraf ihlal yapmış olsa bile ihlale ihlal ile karşılık vermemeniz gerekirdi. Elinde silah olan birine yumruk ve tekme ile saldırmamalısınız. Tek seferliğine uyarılıyorsunuz ancak benzer bir durumun tekrarında ciddi cezalar alacaksınız. @welt