Konu: Elon Musk / Twitter / Woke / SJW / Masculinity  (Okunma sayısı 364 defa)

#10 - 07.12.2022 16:34
Sevdiğim bir fotoğraf vardı, zor zamanlar güçlü adamlar, güçlü adamlar iyi zamanlar, iyi zamanlar güçsüz adamlar, güçsüz adamlar zor zamanlar yaratır diye. Şuan bu dönemecin iyi zamanlarındayız, uzay çağındayız. Dünyadaki genel olarak gençlere baktığımızda sürekli depresif kaygılı anksiyetik güçsüz olduğunu görüyorum. Ellerinde bu kadar imkan olmasına rağmen,  Bir insanın ne kadar doyumsuz aç gözlü ve istilacı olabileceğinin kanıtını @Thorin daha iki gün önce, bir oyun yüzünden nelere maruz kalabildiğini gördük. Dünyada herkesin bir görüşü var, saygı duyuyoruz eyvallah. Ama biyolojik olarak iki adet olan cinsiyeti nasıl çoğalttılar? Bunun baş sebebi Twitter ve TikTok. Kardeşimin sınıf arkadaşları, daha on yaşındalar ve yok şu sexsuel o sexsuel o yaşta konuştukları konulara bak. Laf atınca da hemen saygı duy diye çenliyorlar tabi, herkesin cinsel görüşüne saygım sonsuz. Cinsiyet için aynı söyleyemem. Ya kadınsındır ya da erkek. Etki tepki olayına gelirsek, bu olaylara baş kaldıranlar gerçekten büyük bir kitleye ulaştı, bu twitter tayfa her istediğini insanlara dayatıyordu. Nereye kadar, bu senenin başında gerçekten sağ görüşte muhteşem bir artış vardı(sağ sol tartışmasını akp chp olarak görenler bu yazıyı okumasın bile) türkiyedeki gençlere bakınca kızların kendisini iyice batılaştırmaya çalıştığını farkettim. Erkekler ise bir sigma akımına kapılmış, onuda saçma buluyorum. Bana bugün LGBT’yi savunmayan kız gösterin desem çok zor. Elon Musk umarım bu “lgbt feminist vegan güçsüz anksiyetik” algıyı kaldırır. Tartışmaya açığım, saygı çerçevesi içinde.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#11 - 11.12.2022 14:24
Alıntı
herkesin cinsel görüşüne saygım sonsuz. Cinsiyet için aynı söyleyemem. Ya kadınsındır ya da erkek.

Alıntı
Elon Musk umarım bu “lgbt feminist vegan güçsüz anksiyetik” algıyı kaldırır. Tartışmaya açığım, saygı çerçevesi içinde.

bilal nediyon

Haha
2
Tepki yok
Tepki yok
Haha tepkisini veren kullanıcı(lar):
karizmatik devrimci, Mirmanu,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#12 - 16.12.2022 01:10
“lgbt feminist vegan güçsüz anksiyetik” "Bana bugün LGBT’yi savunmayan kız gösterin" "Ya kadınsındır ya da erkek."

yorum yapmaya gerek duymadım  :garip:
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok