Konu: Retarted RP, Saçma rol.  (Okunma sayısı 165 defa)

#0 - 02.06.2022 10:09

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Emma_Reece Sofia_Catalina

Olaya dahil olan şahit karakter adı:

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 31/05/2022, 14:45

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3.9. Retarted RP: Gerçek dışı yapılan abartı ve saçma rollere denir. Non RP ve Trolling arasında olan bir ihlal gibi değerlendirilir.
Örnekler
- Aktif bir rol esnasında rolü içeren tüm karakterleri saçma bir şekilde dürtmek, provoke edecek söylemlerde bulunmak.
- Karşınızdaki oyuncuyu bariz bir şekilde hataya sürükleyecek kadar baskı kurmak.
-Sürtüşme yaşadığınız karakterlere IC kanallar üzerinden; "ez, yat" gibi roleplay kavramına sığmayacak kelimeler kullanmak.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Mekanda oturup rol yaparken aracıyla geldi aracıma çarpma emotesi verdi, canının sıkıldığını düşündüm ve gidip ona katıldım rol yapmaya başladım. Şikayet ettiğim karakter araçtan indikten sonra zor da olsa birkaç rol yaparak anlaştık. Aracına bindi ben tam giderken tekrar aracıma çarptı, para çekmeye gitti ve geldiğinde tekrar, ve giderken tekrar.... Yapılanın sataşmaya yönelik saçma bir rol olduğunu düşünüyorum, halihazırda yapmış olduğum rolü de sabote etti cezalandırılmasını istiyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Dışarıdan basit bir ihlal gibi gözükebilir fakat bu tarz roller engellenmediği halde bağımlılık yapabiliyor, rol zevkini bitiren ihlaller.

« Son Düzenleme: 02.06.2022 17:44 izmirsefiri »

#1 - 02.06.2022 18:55
Gün içerisinde savunmanızı ekleyin. @Emma_Reece

#2 - 04.06.2022 00:02
Aradan hatırı sayılır bir süre geçmesine rağmen herhangi bir savunma gelmemiş. Karakter ceza alacak.