Konu: [30.05.2022 - Enrico Romano] Ortak Nezaket ve İllegal kural ihlali  (Okunma sayısı 214 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 30.05.2022 21:52

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Enrico Romano @Enrico_Romano

Olaya dahil olan şahit karakter adı: MOONLIGHT ve Burnout ekibi

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Ortak nezaket ve İllegal kural ihlali

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: İki yarış ekibi olarak toplanıp yarış yapmak istedik Enrico karakteri gelip önce çekim yapmak için izin istedi vermedik. Karakter sonrasında bize sinirlenip polise ihbar etti sonrasında ise tabiki polis baskınıyla rolümüz mahvoldu.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ortak nezaket

Ek açıklamalar(varsa): Kişi illegal birlikte yer alıyor göz önünde bulundurulmasını isterim.

#1 - 30.05.2022 22:19
En kısa sürede savunmanızı gerçekleştirin. @Enrico_Romano

#2 - 01.06.2022 00:05
Arkadaş öğlen saatlerinde konuyu gördü fakat savunmasını yapmadı sonuçlanabilir.

#3 - 01.06.2022 16:10
Öncelikle Arkadaştan ve ekibinden çok özür diliyorum , arkadaş her halukarda haklı ama şöyle bir şey var bilgisayar o an kardeşimdeydi ve kardeimde rp yi yeni yeni öğreniyor bunun sonucunda yaptığı yrb ve hakaret için onun adına arkadaştan ve grubundan çok özür diliyorum.Yani bilgisayarın başında ben yokken böyle bir olay oldu tekrardan çok özür diliyorum eğer arkadaş ve grubu özürümü kabul ederse çok sevinirim etmessede çekicez cezamızı tekrardan ekibinden ve ondan özür diliyorum.

#4 - 01.06.2022 16:45
Öncelikle merhaba, PM konuşmalarında iki kişi arasında diyalog geçmiş kişinin attığı mesaj üzerinden bunu çıkartabiliyoruz, tek taraflı göründüğü için bundan bir işlem uygulanmayacak fakat iki tarafı da PM konuşmaları için buradan uyarmış olayım.

Ek olarak illegal bir birlikteyken PD'ye ihbar veremez, diğer bir illegal birliğe zarar verecek legal güçleri kullanamazsınız. Kişi İllegal Kural İhlalinden dolayı yasaklanacak.

Arkadaş öğlen saatlerinde konuyu gördü fakat savunmasını yapmadı sonuçlanabilir.
Bu tarz mesajları göndermeye devam ederseniz forum üzerinden uyarı puanı girilecek. Şikayetlerin ne zaman sonuçlandırılacağına sadece yetkili ekibi karar veriyor, savunma yapılsa da yapılmasa da. İyi günler.