Konu: Brian McCarthy / Emotesiz işlem [30.05.2022]  (Okunma sayısı 158 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 30.05.2022 15:37

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Brian McCarthy @SerdarÇoşar

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Video içerisinde gözüküyor.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Emotesiz işlem.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Selamlar. Elegy model aracı kullanan karakter oyundan düştüğü gibi Brian McCarthy karakteri Elegy'i rolsüz bir şekilde arkadaşı ile birlikte çalıp uzaklaşıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Ceza almasını talep ediyorum, iyi günler.

#1 - 30.05.2022 15:40
Ek olarak Brian McCarthy karakterine PM atıyorum. Yaptığının kural ihlali olduğunu ve aracı geri getirmesini söylüyorum fakat yalana başvuruyor.
Spoiler: GösterGizle

#2 - 30.05.2022 16:27
Verdim neden anlamıyorsunuz? hatta screenshot'ta var. isterseniz atayım.

#3 - 30.05.2022 16:32
Ben orada emote verseydim siz beni araçtan atacaktınız, bende sürdükten bir kaç saniye verdim.                                                                                                                                

#4 - 30.05.2022 17:23
Aracı çaldıktan sonra emote atman bir işe yaramıyor. Video'da bariz bir şekilde yaptığın ihlal mevcut dostum. Yetkili arkadaşlar logları kontrol ederse sevinirim. Gerisi yetkili kararı. İyi günler.  :manifdog

Ben orada emote verseydim siz beni araçtan atacaktınız, bende sürdükten bir kaç saniye verdim.                                                                                                   
Seni araçtan neden atayım? Kurduğun cümleler çok mantıksız, daha düzgün bir savunma gerçekleştirmen gerekiyordu. Sonuçlanabilir.
« Son Düzenleme: 30.05.2022 17:25 ZerunA »

#5 - 30.05.2022 18:17
Şikayet incelendi.

Brian McCarthy karakteri Non-rp kapsamında cezalandırılacak.