Konu: DM  (Okunma sayısı 181 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 29.05.2022 20:23

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ivan Zhukov - @FurkanEyimaya, Miraslav Hetmanov @zeusbaris

Olaya dahil olan şahit karakter adı:

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
DM, Hatalı emote

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Commerce-Idlewood arası giderken önüme "Ares Black" adlı arkadaş çıktı, hidroliği bir sağa bir sola zıplattı ve bilerek aracını ters çevirdi. Rus olmayan adam nereden bileyim ben? "Salak mısın?" dedim sonra Ivan "benim ekibim sana düşmez." falan diyince bende "Bu adam salak salak konuşuyor, ben bunu vursam sizinle sorunum olacak." tarzı bir şey söylemek istedim ki zaten öyle söyledim, tehdit etmedim. Vay efendim tehdit eden sen misin? Hayır, etmedim. Ettin ettin... /me silahını çeker ve sonrası malum. Üstelik "adamın boşzırvalanmasına dayanamaz." hatalı emote.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Beni vurmasının sebebi
Spoiler: GösterGizle

Hatalı emote, dm

Tehdit etmediğimi söylediğim yer.

Ek

Ek açıklamalar(varsa): Şimdi diyeceksiniz Ares'e "Salak mısın?" demişsin, 3 tane DM jailim var üçününde şikayetlerine bakın karşı taraftan ailevi küfürler, hakaretler, tehditler ancak yine de jail yedim.

#1 - 29.05.2022 20:51
Öncelikle merhaba, olayı kısaca benim çerçevemden anlatayım. Kişi hood bölgeme geldi ve ekibimdeki birisi ile tartışma yaşadı. Buralara hakim değilim, kumarhanemden çıkıyorum ve ortada bir sorun olduğunu anlıyorum çünkü kalabalık. Gittiğimde kişi tahrik edici söylemlerde bulunuyor, uzlaşmacı olmaya çalışıyorum ve güzelce kişiyi uyarıyoruz. Adam gitmiyor ve ısrar etmeye devam ediyor. Sonrasında tehdit etmeye başlıyor. Adamı tekrar uyarıyorum ve adam devam ettiği için silahıma davranıp adamı vuruyorum. Vurmadan önce adamı dört defa uyarıyorum fakat kişi Fear-RP yapmamakta ısrarcı. Sonuç olarak vuruluyor. Do kanalı üzerinden "Kişi omuzundan vurulmuştur." diyor. Bana herhangi bir şekilde neresinden vurduğuma dair soru bile sorulmuyor. Uzun lafın kısası ortada bir DM yok. Kişi hatalı emoteden bana ek olarark şikayette bulunmuş, tabii doğal hakkı. Bu durumda hatalı bir emote olduğunu düşünmüyorum, sonuç olarak orada bir eylem belirtiyorum. Kişi şikayet açar diye düşündüğümden ve rolden güzel bir SS çıkartıp foruma atmak için bunu emote'a yansıtıyorum. "adamın boş zırvalamalarına daha fazla dayanamaz." Bu emote'de hata olduğunu düşünmüyorum fakat siz hatalı diyorsanız buna dikkat ederim. Olay hakkında delillerim alt tarafta bulunmakta.

« Son Düzenleme: 29.05.2022 21:07 FurkanEyimaya »

#2 - 30.05.2022 01:17
Merhabalar, Ivan'ın dediklerinin aynisini tekrarlamak istemiyorum. Diyeceğim şu; tahrik edici sözlerde bulunuyorsun, ayrica orası benim hoodum. Benim hoodum da gelip tahrik edici sözler söylersen bunu yapmamiz gayet normal değil mi? Ayrıca uyarılıyorsunda, uyarılmana rağmen gitmiyorsun.

#3 - 30.05.2022 01:19
Ayrıca birini vuracağını vs. söylüyorsun yaptığın, dediklerin normal mi? Ve rol esnasında demişim Ivan'a ss al diye. Böyle bir şey yaşanacağını biliyordum.

#4 - 30.05.2022 04:24
Bölgenin onaylı bölge olması bir yana savunmada her şey açık ve net, ceza uygulanmayacak. Şikayet kapatıldı.