Anlayamadığınız kısımları belirteceğim,
'İspanyolca konuşmadığım için soru işareti gözüküyor' kısmını anlayamadım açıkçası: Karakterim ispanyolca dilini kullanmasına rağmen yapılandırma paketi kullandığım için o dili seçmemişim, sizin yazınızın üzerine bunun dikkatine vardım ve dili seçtim. Ekran görünttülerinde belli zaten, bunu belirttim.
Kışkırtma diyorsunuz fakat,karakterim sakin bir yapıya sahip olmadığından sizin karakterimi duymamazlıktan gelmeniz de aynı şekilde onu mu kışkırtmış oluyor şimdi?: Birisi bir şey dediğinde cevap vermemesi gayet normal, diyalog kurmak istemez ve yanından ayrılır, tam olarak ben de aynısını yaptım fakat sizin yanınızdan geçerken küfürlü konuştunuz. Net şekilde ortada. Küfür ettiğinizi gösteren ekran görüntüsüne tekrar bakmanızı öneririm, onu söylediğiniz vakit o an sadece yanınızdan ben geçiyordum, aksi iddia edilemez bile.
Siz karakterimi kaale almadınız ve karakterim de tepkisini anadilinde küfür ederek verdi; Anlamadığın nokta da burası işte, bunu yapamazsınız. Bu ihlal. Karşı tarafı iğleneleyecek hatta daha da gergin/agresif role sokabilecek bir laf atıyorsunuz ortaya. Bir kişi tarafından verilebilecek bir karar değil bu. Güvenli bölge içerisinde kendi başınıza birisine kırşırtıcı ithamlarda bulunamazsınız.
Bu olayın öncesinde bir grup insan tarafından ölümle tehdit edildim fakat normal bir şekilde rolüme devam edip bunu arkada bıraktım; O sizin bileceğiniz bir durum. Ben yine role girdim, kale alınmayınca devam ettirmedim ve size rol sonrası pm üzerinden ulaştım. Sizin bakış açınızla oynayacaksak rol playa ayırdığım vakitin ne anlamı kaldı? Siz sokak jargonlu bir karakter canlandırıyor olabilirsiniz, ben de düzgün, normal bir amerikan vatandaşı olan kadın karakter canlandırıyorum. Siz durduk yere küfür ettiniz diye sineye mi çekmeliyim? Elbette hayır. Yapılan bir rolde sebep sonuç ilişkisi olmalı. Küfür ettiniz, ne için? Sizi kale almadığı için kışkırtılmış oldunuz. Hiç mantıklı değil.