Konu: Rashaad Reizian  (Okunma sayısı 90 defa)

#0 - 26.05.2022 00:14

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @whalter Rashaad Reizian

Olaya dahil olan şahit karakter adı:

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 26/05/2022

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Bisikletten pompalı çıkarmak, DM

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş kaldırımda giderken gelip beni bisikletle ezdi ve sonrasında gelip pardon dedi bende sorun yok dedim ardından aksi bir cevap verdi ve küfürleşmeye başladık, küfürleşmeye başlayınca bir anda bisikletten pompalı çekip sıkmaya başladı, yeni kurallara göre bisikletten pompalı veya ak-47 çıkarmak yasak, sırf küfürleştik diye sıkamaz arkadaş dm arıyor bariz ortada

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Gerekli cezayı almasını talep ederim.

#1 - 26.05.2022 00:34
Sadece küfür yok tehdit var, kendi kanıtlarında bunlar gözüküyor. Bisikletten pompalı çıkarmadım, boynumda asılı gibi rol yapıyordum.

emote
Spoiler: GösterGizle

#2 - 26.05.2022 10:50
Sadece küfür yok tehdit var, kendi kanıtlarında bunlar gözüküyor. Bisikletten pompalı çıkarmadım, boynumda asılı gibi rol yapıyordum.

emote
Spoiler: GösterGizle

Nerene asarsan as bisiklete bu tarz silahlarla binmek yasak hem boynuna astıysan pompalının gözükmesi lazım sen eline alıp binmişsin, bir de boynunda asılı pompalı varken şehirde gezmek ne kadar mantıklı?

Herhangi bir tehdit yok sadece küfürleşiyoruz

Sen şu anda
DM, shotgun ile bisiklete binmek ve bisikletteyken üstündeki shotgun gözükmüyor.
« Son Düzenleme: 26.05.2022 10:57 monst3r »

#3 - 26.05.2022 13:36
Merhabalar,

Derek karakterinin yaptığı rol aşırı ofansif bir şekilde ilerlemekte, Rashaad karakteri "Pardon, Kaç kez daha küfür edeceksin?" gibi cümlelerle rolü sakinleştirmeye çalışırken Derek ise yalnızca yanlışıkla ezildiği için bağırarak saçma bir şekilde küfürler savurmakta; kişiyi toxiclemekte. Peki Rashaad'ın birkaç küfür sonrası bisiklet sürerken taşıdığı pompalıyı ateşlemesi doğru mu, hayır değil.

Derek_Schneider Deathmatching,
Rashaad_Reizian ise İllegal Kural İhlali ve Deathmatching adı altında ceza alacaktır.