Merhaba, üstte adı geçen bütün karakterler adına savunma yapıyorum, altına ek ileti gelmeyecek.
Öncelikle
Retarted RP kural ihlaline; Anlık heyecan/baskı ile "yat" kelimesi kullanılmış ve bir hata yapılmış bir şey olabilir. Rolü baltalayacak veya etkileyecek bir cümle kullanmadığından dolayı es geçilebilir diye düşünüyorum. Ciddi bir kural ihlali olsa savunma yapılabilirdi.
Revenge Kill kural ihlaline gelirsek; Bu konuda SS'lerde görülüyor, yaptığımız hatanın farkındayız, orada karakterlerimiz araba patladığından dolayı düştü diye hatırladığımdan dolayı devam ettik, ek bir durum söz konusu değil.
Emote Spam; Aşağıya atacağım görüntülerde dönen rolden sonra gülmemek elde değildi, kahkahayı kahkahaya bastım. Emote spam olarak adlandırılması beni derinden etkiledi. Şikayeti açan birlik üyesi birliğin R19'u ve bu tarz rolleri yaptırıyor. Kime? Kasparov birlik üyelerine

Evet, maskeli birkaç adam Sultan model araçla gelip sizi vuruyor fakat sonra bakıyorum ki yoldan geçen Huntley'i vuruyorsunuz, devam. Birlik rol destekli birlik olmasına rağmen DM arıyor.

Her insan hata yapar, kasmayalım bu kadar. Şu şuranın R18'i, bu buranın R20'si. Ne olmuş? İnsanlar birlikte yüksek rankta olunca hata yapamaz mı oluyor?
Şikayet için teşekkür ederim, iyi eğlenceler.