Konu: Trevor Balasian | Aktif Rolde /q (Bağlantı Koparmak)  (Okunma sayısı 276 defa)

#0 - 25.05.2022 20:00

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Trevor Balasian @acars.o7

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 25.05.2022 19:38

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Aktif Rolde /q (Bağlantı Koparmak)

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 25 Mayıs tarihinde polise ateş açarken görülen Trevor karakterini, karakterim vuruyor. Daha sonrasında Trevor Balasian'ın bağlantısı kopuyor, kendisine ulaşmaya çalıştığımda da sürekli crash yediğini söyleyerek beni geçiştiriyor. Role devam etmek için adım atmıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Trevor karakterinin üzerinde duran AK47 model silahın silinmesini talep ediyorum.

#1 - 25.05.2022 21:16
Birazdan crash yediğimin sslerini göndereceğim. Bugün giremedim oyuna crashten dolayı, bir de sınav haftama denk geldi, o yüzden bilgisayarda değilim. Fakat rolü sürdürme taraftarıyım. Oyuna girdiğimde sana ulaşacağım, rolü sürdürme taraftarıyım. @Avocado

#2 - 26.05.2022 00:23
Birazdan crash yediğimin sslerini göndereceğim. Bugün giremedim oyuna crashten dolayı, bir de sınav haftama denk geldi, o yüzden bilgisayarda değilim. Fakat rolü sürdürme taraftarıyım. Oyuna girdiğimde sana ulaşacağım, rolü sürdürme taraftarıyım. @Avocado
Ekstra olarak ekran görüntülerinde elimde AK bile görünmüyor. AK silinirse sevinirim yazmışsın. Ben kendi crash kanıtlarımı atarken sen de kendi, silahımın göründüğünün kanıtlarını atarsan sevinirim.

#3 - 26.05.2022 09:18
Olay esnasında karakterinizin üzerinde AK47 olmadığını mı iddia ediyorsunuz? @acars.o7

#4 - 26.05.2022 16:49
Olay esnasında karakterinizin üzerinde AK47 olmadığını mı iddia ediyorsunuz? @acars.o7
Kanıtını atmadığın bir şeyi isteyemeyeceğini söylüyorum sadece.

Ek açıklamalar(varsa): Trevor karakterinin üzerinde duran AK47 model silahın silinmesini talep ediyorum.

#5 - 26.05.2022 17:28
Karakterinin silahına el koyulacaktı ve tutuklanacaktı, rolü devam ettirmek istiyorsan bu şekilde ilerliyor. Oyuna girdiğin vakit discord veya forum özel mesajdan bana bilgi verirsen geriye kalanını rolde halledeceğiz.

Alıntı
Ekstra olarak ekran görüntülerinde elimde AK bile görünmüyor. AK silinirse sevinirim yazmışsın. Ben kendi crash kanıtlarımı atarken sen de kendi, silahımın göründüğünün kanıtlarını atarsan sevinirim.
Pekala.

#6 - 26.05.2022 17:38
Teşekkürler. Yukarıda da bahsettiğim gibi crash yedim ve daha sonra art arda crash yemeye devam ettim. Oyuna girdiğimde de pmden sana bu durumu bildirmiştim. Starfish buguna ışınlandım crash sebebiyle.

Dediğim gibi, rolü devam ettirme taraftarıyım.

#7 - 26.05.2022 18:07
Teşekkürler. Yukarıda da bahsettiğim gibi crash yedim ve daha sonra art arda crash yemeye devam ettim. Oyuna girdiğimde de pmden sana bu durumu bildirmiştim. Starfish buguna ışınlandım crash sebebiyle.
[spoiler]

Dediğim gibi, rolü devam ettirme taraftarıyım.
rolün devamı sağlandı

#8 - 26.05.2022 23:07
Kilit ve arşiv.