Konu: Rodnell_Benson pm uslup  (Okunma sayısı 124 defa)

#0 - 19.05.2022 12:54

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Rodnell_Benson @TheAlpha

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 12.05.2022 /21:48

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
1-) ORTAK NEZAKET

VC:RP Platformunda bulunan her oyuncunun genel ahlak kurallarına uyması ilk temel gereksinimdir. Karakter dışı durumlarda ve kanallarda, ( OOC Kanallar /b /pm vs. )  herhangi bir dine, dile, ırka, cinsiyete, yönelime ve düşünceye hakaret veyahut nefret içerikli söylemler kabul edilemez.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: pm hakaret

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://www.hizliresim.com/407330c

Ek açıklamalar(varsa): Geç açmamın sebebi çalıştığım için sadece oyunda afk bırakıp gidiyordum şimdi vaktim oldu. Aslında normal direk anneme küfür ettiği ssleri var idi ama gene daha az jail yesin diye bunu attım kendisi de bunu bilmekte.

« Son Düzenleme: 19.05.2022 17:03 Ertan »

#1 - 19.05.2022 15:21
@TheAlpha savunmanızı gerçekleştirin.

#2 - 22.05.2022 07:14

Arkadaşında ceza almasını istiyorum. Sonuçlanabilir.

#3 - 22.05.2022 07:26
En alttan ikinci cümleye bakarsanız.

#4 - 22.05.2022 13:08
Farkında isen sen beni çağırıyorsun gel görüşelim real karşımda dursan diye  fakat bende bu karşılığını çocukca bulduğumu söylüyorum kışkırttığın için kendi hatanı gene yansıtmışsın dostum farkında isen. ııc olayı ooc karıştırıyorsun hemde tehdit edip anneme küfür ediyorsun ve bunun karşılığı sana çocuksun diyorum 18 yaşındayım diyorsun bana bende 12 yaşındaki çocuk hareketlerini yaptığını düşündüğüm için veled zina diyorum hani  bir düşün istersen.Ve çocuk derken bile kırmıcak bir dil ile söylüyorum  anlarsın umarım, gbi de vuruşlarını unutma hastanede sopa ile. Aynı şekilde Katya' da söylüyor  orada ııc bir şeyi ooc de söylemene gerek yok diye ama arkadaş ııc ooc karıştırıyor.
« Son Düzenleme: 22.05.2022 13:13 Ertan »

#5 - 22.05.2022 14:25
İki tarafta birbirine ağır ithamlarda bulunmuş.

Bu seferlik iki tarafada işlem uygulamayacağım ancak aranızdaki problemi Vice Roleplay platformu üzerinden sürdürmeye devam ederseniz ikinizde ağır yaptırımlarla karşılaşabilirsiniz, ilk ve son uyarı olsun iki taraf içinde.