Konu: Timofey Raskolnikov  (Okunma sayısı 85 defa)

#0 - 22.05.2022 13:28

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Timofey Raskolnikov @Freedy

Olaya dahil olan şahit karakter adı:

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 22/05/2022 13:09

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
non rp driving

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Sanırım hayatımda ilk kez birine böyle bir şikayet açacağım, arkadaşın yaptığının hiçbir açıklaması yok, gişede bilerek geriye sürerek beni blokluyor, iki kere gişe parası ödetiyor. Kim olduğunu ve amacını bilmiyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/twwyj2

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 22.05.2022 13:50
Merhabalar, arkadaşın açtığı şikayeti komik buluyorum. Videonun öncesini koysaymış benim açtığım gişeden geçmeye çalıştığı belli olurdu benim buna dair bir kanıtım yok ama arkadaş kendi parasını ödedikten sonra gişeden geçmesine izin verince bana Car DM yaparak toxic oyuncu profilini gösteriyor, benim ödediğim gişeden geçmemesi için arkadaşı blokluyorum art niyetim yok şiayeti açan kişi art niyetlidir.
Car Ramming = https://www.hizliresim.com/cdq2z4b
« Son Düzenleme: 22.05.2022 13:55 freddy »

#2 - 22.05.2022 13:52
Evet dostum para ödemeden emote atıp gişeden geçmeye çalışıyorum, buna ihtiyacım var çünkü, videoda da o yüzden param eksiliyor. Kararı bekleyebiliriz.

#3 - 22.05.2022 13:55
Alıntı
benim ödediğim gişeden geçmemesi için arkadaşı blokluyorum art niyetim yok

#4 - 22.05.2022 13:56
100$ için bu kadar kin gütmeye gerek yok, şikayeti bu tip yazıyla lütfen kirletmeyelim

#5 - 22.05.2022 13:58
Mesele 50 dolar fazla verdim meselesi değil, gelip hala yalan söylemeye çalıştığın için şikayeti geri çekmeyeceğim. Kin falan da yok, ben kimseye kin tutmam, sadece yaptığın hatanın farkında olman gerekiyor.

#6 - 22.05.2022 14:00
Benim parasını ödediğim gişeden geçmeye çalışarak sen kural ihlali yapıyorsun, daha fazla burdan konuşmayalım Freddy The Ripper#1244 DC eklersen buradan konuşuruz

#7 - 22.05.2022 14:02
Dostum kışkırtmaya mı çalışıyorsun beni? Videoda iki seferde de paramın eksildiği gözüküyor, ilk emoteum atıldıktan sonra param eksilmiş, sen o sırada önümde beni blokluyorsun ve gişe kapandığı için benim tekrar para ödemem gerekiyor. Videoda hepsi gözüküyor, senin anlamadığın ne? İlk mesajını niye düzenliyorsun? :D

Bak her şeyi geçtim, diyelim ki ben gerçekten de senin açtığın gişeden geçmeye çalışıyorum, senin kanıtları alıp şikayet açman gerekiyor, önümde beni bloklamak ne?

#8 - 22.05.2022 14:07
Seni kışkırtmaya çalışmıyorum, tamam kanka kusura bakma 100$ için car ramming atıp şikayet açıyorsan ben haksızım, iyi hafta sonları dilerim.

#9 - 22.05.2022 14:21
Herkes kendi ödediği gişeden başkasının geçmemesi için kendi adaletini sağlamaya çalışsaydı gişelerde yoğun anlarda uzun kuyruklar oluşurdu. Sizin açtığınız gişeden geçmeye çalışan birini bu şekilde durdurmak yerine kanıtlarını alıp şikayet açarsınız gereken ceza verilir.

Ceza Verilecek.