Konu: Drake Clinton - Rk ihlali, Fear-Rp ihlali  (Okunma sayısı 151 defa)

#0 - 17.05.2022 23:57

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Drake Clinton - @Daisq

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Rahsaan Watts - Jamerell Pope

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: sslerde mevcut

İhlal edilen Kural: Rk ihlali - Fear Rp ihlali

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Quinell adına açıyorum. Basit bir trafik kavgası yaşanıyor. Haklı veya haksız önemli değil. Quinell Matthews rolü fazlasıyla uzatmıyor ve Crenshawa (aşama 2 onaylı bölge) gidiyor. Arkadaş dakikalar sonra Tek başına maskeyle bölgeye geliyor. Maskeyle bölgeye gelmesi, beni hatırladın mı demesi her şeyi özetliyor. Arkadaş ya dm istiyor ya da brawl rolü. Çünkü basit bir trafik kavgasından sonra kimse gidip birisini kovalayıp maskeyle bu tarz konuşma yapmaz. Her neyse devamında R19 olduğu bir birliğin kendi bölgesinde küfür yiyince mantıken Quinell Matthews silahına davranıyor. Rol bittikten sonra Drake Clinton rk ihlali yaparak motoruna binip gidiyor.  :D

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
(1) Kaza konuşmaları.

(2) Maskeyle bölgeye gelmesi.

(3) Bölgede küfürlet etmesi sonucunda vurulması.

(4) En komik olanı Rk ihlali  :D

Ek açıklamalar(varsa): -

#1 - 18.05.2022 00:11

« Son Düzenleme: 18.05.2022 00:17 Zzzionn »

#2 - 18.05.2022 15:44
Detaylı açıklama gelicek.

#3 - 18.05.2022 15:58
Merhaba,

Olayların başlangıç kısmı "Ganton". Arkadaş kasıtlı olarak üstüme sürüyor arabayı, (sslerde bunlar mevcut değil.). Ardından ise onu kovalayama başlıyorum, ve bir süre sonra bana küfür ettiği için sokağıma gidip evden silahımı alıp bölgesine gidiyorum. Bölgesine gittiğim zaman bir süre AFK kalıyor, sonra bir kişi daha geliyor yanına, burda bir mix işlemi dönüyor mu tam emin değilim ama, durum şuanlık bu. Sonrasında Maskem varken ek olarak Kaskım varken kafamda beni arkadaş nasıl tanıyor, sesini kalınlaştırarak konuşur diye bir emote'da attım, arkadaş buna rağmen beni tanıyor ve bölgesinde beni vuruyor, tamamen saçmalıktan ibaret bir durum.

Vurulduktan sonra;
 yavaşça yürüyorum ve onlarda o bölgeden başka bir bölgeye yürüyorlar, oyunumda o sıra bir "Ping" sorunu yaşıyorum ve oldukları bölgede sadece yürüdüklerini gördüm ve motorumu almak için oraya gittim, bu haraketim yanlış olabilir ama, diğer açıklamada Tamamen haklı odluğumu düşünüyorum. Sonuçlanabilir, daha fazla kirletmeye gerek yok.

#4 - 18.05.2022 18:05
Merhaba,

Olayların başlangıç kısmı "Ganton". Arkadaş kasıtlı olarak üstüme sürüyor arabayı, (sslerde bunlar mevcut değil.). Ardından ise onu kovalayama başlıyorum, ve bir süre sonra bana küfür ettiği için sokağıma gidip evden silahımı alıp bölgesine gidiyorum. Bölgesine gittiğim zaman bir süre AFK kalıyor, sonra bir kişi daha geliyor yanına, burda bir mix işlemi dönüyor mu tam emin değilim ama, durum şuanlık bu. Sonrasında Maskem varken ek olarak Kaskım varken kafamda beni arkadaş nasıl tanıyor, sesini kalınlaştırarak konuşur diye bir emote'da attım, arkadaş buna rağmen beni tanıyor ve bölgesinde beni vuruyor, tamamen saçmalıktan ibaret bir durum.

Vurulduktan sonra;
 yavaşça yürüyorum ve onlarda o bölgeden başka bir bölgeye yürüyorlar, oyunumda o sıra bir "Ping" sorunu yaşıyorum ve oldukları bölgede sadece yürüdüklerini gördüm ve motorumu almak için oraya gittim, bu haraketim yanlış olabilir ama, diğer açıklamada Tamamen haklı odluğumu düşünüyorum. Sonuçlanabilir, daha fazla kirletmeye gerek yok.

Quinel Matthews adına: Söylediğin gibi kazaya dair herhangi bir kanıtın yok. Üstüne sürdüğüm falan da yok. İlk küfürü eden sensin sste de bu gözüküyor. İlk küfürü benim ettiğime dair kanıtın varsa sunabilirsin. Sana küfür ettiğim için silahını almaya gidiyorsun?  :D Trafik kazası olduğu zaman her küfür edeni vurmaya mı gidiyorsun? Bu başlı başına bir saçmalık. Bölgem de hiç afk değildim. Kanıtın varsa yollayabilirsin. Herhangi bir mix te yok dediğim gibi kanıt sunabilirsin. Maskem ve kaskım var diyorsun bölgeye geliyorsun ve beni hatırladın mı diyorsun? Zaten kazadan dolayı seni vurmuyorum. Bölgeye gelip hakaret ettiğin için seni vuruyorum. Bölgemde bana uza gibi kelimeler kullanıyorsun. Ne bekliyorsun çiçek mi uzatayım? Başka bir bölgeye hiç bir zaman yürümedik. Sen gittikten sonra rolümüze devam ettik. Başka bir bölgede olsak senin motoru aldığını nasıl görelim? Ping sorunu yaşadığını sanmıyorum. Motorunu alıp sürmek başlı başına bir ihlal zaten. Haklı olduğunu düşünmüyorum.

"ileti gelmediği sürece ileti gelmeyecek"

#5 - 18.05.2022 18:06
Ek olarak: maske ve kaskla geliyorsun ama kaza yaptığın motorla geliyorsun.

#6 - 18.05.2022 19:52
Absürt olan bir diğer durumda şu tüm herşey için kanıt istemen, absürt kaçıyor. Mix yaptığına dair bir kanıt sunamam. Adamlanın seninle bölgeye aynı anda gelmesi, nasıl bir sonuç doğurmakta bilmiyorum, dediğim gibi sonuçlanabilir.

#7 - 18.05.2022 23:04
Şikayet incelendi,

Kaza rolünde küfürleşmeler, ufak çaplı tartışmalar olabilir bu gayet normal bir durum. Ancak kaza rolünde edilen küfür yüzünden karşı tarafın bölgesine tek başınıza gidip bu türden bir role girişmemeniz gerekirdi. Ayrıca vurulduktan 5-10 dakika sonra kalkıp hiç bir şey olmamış gibi motorunuzu sürüp uzaklaşamazsınız. Karakter ceza alacak.