Konu: Arsen_Kasparian/Vartan_Hosrovyan/Guerrero_Cuadrado PG/Car Surfing  (Okunma sayısı 212 defa)

#0 - 16.05.2022 18:31

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Arsen_Kasparian @Replika /Vartan_Hosrovyan @EmreHakan0 /Guerrero_Cuadrado @berkcankayarr

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Videoda görünmekte.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Car surfing ve Power Game

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Maske_15085 ((Arsen Kasparian)) yerde yaralı durumdayken çilek yemekte ve daha sonrasında sultanı kullanan arkadaş kişileri yaralı iken arabanın üstüne alıp ortamdan kaçırmakta. Silah kaybı olmaması için yapıldığı açıkca belli.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): En sondaki bir anda hızlanma benim pingimden kaynaklı olabilir, bilemiyorum.

#1 - 16.05.2022 18:40
Merhaba. Idlewood da Idlewood birlik üyeleriyle kendi aramızda dolaşırken (sabahın erken saatleri aktif yokken) yaralı konumuna düştüm. Daha sonrasında PD gelip aranma eklemesin diye maske taktım (sunucuda 3 polis vardı),  bu sırada yaralıyken arabayla üzerindene geçildiği zaman arabanın önüne yapışıyorsun. Bu ne sürücünün elinde olan bir şey, ne de orada yaralı konumunda olan kişilerin. Orada çilek yeme sebebim ise bugdan dolayı vurulmuştum, bu yüzden canımı fullemek için yaptım. Ortada herhangi bir rol ya da başka bir şey yoktu, ihlal yapmadım. Idlewood hoodında bir karışıklıktan dolayı yaralıya düştük, orada hiç kimseye zararım yok. Şikayete bakan arkadaş ise anlar, tekrarı olmaz. Car Surfing ya da Pg yapmadım. Aktif bir ortam yoktu.

OOC kininden dolayı açığımızı arayıp şikayet açmışsın, gülünç bir durum. İyi günler, savunmam herkes için geçerlidir. Sonuçlanabilir.

EK: Vartam karakteri orada yumruklanarak ya da başka bir şey, yaralıya düşmüş. Oyuna döndüğünde zaten arabanın önündeymiş, onun açısından da bir şey yok. Car Surfing değil, bu bir SA:MP bugu.
« Son Düzenleme: 16.05.2022 20:07 Replika »

#2 - 16.05.2022 18:42
Merhaba. Idlewood da Idlewood birlik üyeleriyle kendi aramızda eğlenirken (sabahın erken saatleri aktif yokken) yaralı konumuna düştüm. Daha sonrasında PD gelip aranma eklemesin diye maske taktım, bu sırada yaralıyken arabayla üzerindene geçildiği zaman arabanın önüne yapışıyorsun. Bu ne sürücünün elinde olan bir şey, ne de orada yaralı konumunda olan kişilerin. Orada çilek yeme sebebim ise bugdan dolayı vurulmuştum, bu yüzden canımı fullemek için yaptım. Ortada herhangi bir rol ya da başka bir şey yoktu, ihlal yapmadığım. Idlewood hoodında bir karışıklıktan dolayı yaralıya düştük, orada hiç kimseye zararım yok. Şikayete bakan arkadaş ise anlar, tekrarı olmaz. Car Surfing ya da Pg yapmadım. Aktif bir ortam yoktu.

OOC kininden dolayı açığımızı arayıp şikayet açmışsın, gülünç bir durum. İyi günler, savunmam herkes için geçerlidir. Sonuçlanabilir.

Sabahın erken saatleri ve videoda saat 17:47, güzel bir sabah dostum. Adamın seni arabanın üstüne almak için sürdüğü çok belli yalan söylemenin bir gereği yok. Kendi aranızda eğlenmek istiyorsanız dm sunucularını tercih edebilirsiniz.

#3 - 16.05.2022 18:43
Merhaba. Idlewood da Idlewood birlik üyeleriyle kendi aramızda eğlenirken (sabahın erken saatleri aktif yokken) yaralı konumuna düştüm. Daha sonrasında PD gelip aranma eklemesin diye maske taktım, bu sırada yaralıyken arabayla üzerindene geçildiği zaman arabanın önüne yapışıyorsun. Bu ne sürücünün elinde olan bir şey, ne de orada yaralı konumunda olan kişilerin. Orada çilek yeme sebebim ise bugdan dolayı vurulmuştum, bu yüzden canımı fullemek için yaptım. Ortada herhangi bir rol ya da başka bir şey yoktu, ihlal yapmadığım. Idlewood hoodında bir karışıklıktan dolayı yaralıya düştük, orada hiç kimseye zararım yok. Şikayete bakan arkadaş ise anlar, tekrarı olmaz. Car Surfing ya da Pg yapmadım. Aktif bir ortam yoktu.

Sabahın erken saatleri ve videoda saat 17:47, güzel bir sabah dostum. Adamın seni arabanın üstüne almak için sürdüğü çok belli yalan söylemenin bir gereği yok. Kendi aranızda eğlenmek istiyorsanız dm sunucularını tercih edebilirsiniz.

Pekala ahbap. Kendi hood bölgemiz, (Idlewood'la birlikte) kimsenin rolünü baltaladığımız yok, sürekli rol ortamını bozduğumuz yok. Sonuçlanabilir.
« Son Düzenleme: 16.05.2022 18:44 Replika »

#4 - 16.05.2022 20:04
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=128922.msg773056#msg773056

Çilek yeme konusuna şunu ekleyeyim, referansım bu. Kimseye üstünlük sağladığım yok.

#5 - 17.05.2022 09:26
@berkcankayarr Savunmanızı yapın lütfen.

#6 - 17.05.2022 11:43
@berkcankayarr Savunmanızı yapın lütfen.

Ahbabım replika ilk savunmanın herkes için geçerli olduğunu söylemişti @breackner

#7 - 17.05.2022 12:53
Berkcankayarr da orada ara sokaktan geçecek, arabasını tamir etmeye gidecekmiş. Böyle bir bug olduğunu bile bilmiyormuş, istem dışı SA:MP bugu benim içinde aynı şey geçerli addon kullanmıyorum ve mouse u yaralıyken döndüremiyorum. Üstte yazdıklarım geçerli.

#8 - 17.05.2022 13:36
Berkcankayarr da orada ara sokaktan geçecek, arabasını tamir etmeye gidecekmiş. Böyle bir bug olduğunu bile bilmiyormuş, istem dışı SA:MP bugu benim içinde aynı şey geçerli addon kullanmıyorum ve mouse u yaralıyken döndüremiyorum. Üstte yazdıklarım geçerli.

Yalan işini iyi konuşuyorsun ahbabım

#9 - 17.05.2022 14:00
Arsen karakterinin yaptığı davranış bir şeyi etkilemez, zaten sistemsel olarak yerde fakat Guerrero karakterinin yaptığı durum pekte istemeden yapılmışa beznemiyor. Bu sebep ile ceza alacak.