Merhaba. Idlewood da Idlewood birlik üyeleriyle kendi aramızda dolaşırken (sabahın erken saatleri aktif yokken) yaralı konumuna düştüm. Daha sonrasında PD gelip aranma eklemesin diye maske taktım (sunucuda 3 polis vardı), bu sırada yaralıyken arabayla üzerindene geçildiği zaman arabanın önüne yapışıyorsun. Bu ne sürücünün elinde olan bir şey, ne de orada yaralı konumunda olan kişilerin. Orada çilek yeme sebebim ise bugdan dolayı vurulmuştum, bu yüzden canımı fullemek için yaptım. Ortada herhangi bir rol ya da başka bir şey yoktu, ihlal yapmadım. Idlewood hoodında bir karışıklıktan dolayı yaralıya düştük, orada hiç kimseye zararım yok. Şikayete bakan arkadaş ise anlar, tekrarı olmaz. Car Surfing ya da Pg yapmadım. Aktif bir ortam yoktu.
OOC kininden dolayı açığımızı arayıp şikayet açmışsın, gülünç bir durum. İyi günler, savunmam herkes için geçerlidir. Sonuçlanabilir.
EK: Vartam karakteri orada yumruklanarak ya da başka bir şey, yaralıya düşmüş. Oyuna döndüğünde zaten arabanın önündeymiş, onun açısından da bir şey yok. Car Surfing değil, bu bir SA:MP bugu.