Konu: İllegal kural ihlali - Vartavar Karapetyan, Tony Basmajian  (Okunma sayısı 258 defa)

#0 - 07.05.2022 22:10

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Vartavar Karapetyan @Sidelya - Tony Basmajian @Senseii

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Ethan Fincsther @Vodkhea

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'lerde görülmekte.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı

https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=92366.0

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Olay zaten SS'lerde belli. Ufak bir şekilde bilgilendirme yapmam gerekirse İllegal olarak işyerinde hiçbir bağlantı yok. Legal bir karakter yönetiyorum. Kişilerle bu sözde haraç rolü öncesinde hiçbir gerginlik veya tatsızlık olmadı. Böyle olmasına rağmen rol ortada.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Kurallar çerçevesinde rolümü izliyor ve rolü baltalamıyorum. Sonuna kadar rolümü yapıyorum, karşı tarafın hatalı olduğunu düşündüğümden şikayeti oluşturuyorum. Gerekli kanıtları yukarı bıraktım incelenebilir. Yeterli görülmezse yetkiliye özelden video iletebilirim.

Daha öncesinden açılan şikayetleri inceledim ve bu açıklamaya denk geldim. (www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=123965)

#1 - 07.05.2022 22:58
İşyeri numarası 930, işyeri bir hoodun içerisinde yer almıyor.

#2 - 07.05.2022 23:50
Üstte attığınız görüntüleri göz önüne alarak o işletmeye role geldik. Gördüğünüz üzere alt kısımdan aldığınız bir şikayet alıntısında her şey açıklanmış. Ek bir ileti atmama gerek yok gibi düşünüyorum. Orası sizin değil/ işletmeci rolü yapıyorsunuz. Sonuçlanabilir, iyi forumlar.

#3 - 08.05.2022 00:34
Üstte attığınız görüntüleri göz önüne alarak o işletmeye role geldik. Gördüğünüz üzere alt kısımdan aldığınız bir şikayet alıntısında her şey açıklanmış. Ek bir ileti atmama gerek yok gibi düşünüyorum. Orası sizin değil/ işletmeci rolü yapıyorsunuz. Sonuçlanabilir, iyi forumlar.

İşyeri sahibi benim ayriyetten dediğin gibi işletme rolüde bana ait. Yetkili cevabını bekleyebiliriz daha fazla yanıt atmayacağım.

#4 - 08.05.2022 00:39
Şahitliğimi onaylıyorum  :D

#5 - 16.05.2022 10:12

Kuralda net olarak belirtiyor, sunucuda Legal tabanlı işletmeci, mekan işleten oyuncuların rolden ve yaptıkları işten soğumaması, uzaklaşmaması için getirilen bir kural. Herhangi bir ceza verilmeyecek, farklı ve daha eşit bir rol izlemek zorundasınız. @Sidelya

İyi forumlar.