0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
NONRPlik bir durum yok. Gördüğünüz her ihlalden şikayet oluşturuyorsunuz, iki dakika içinde üçüncü dil hakkı aldığımı falan mı düşündünüz? Yeni NC atmıştım, dil seçimini öyle yaptım. Bunun neresi NonRP? İhlallik bir durum yok. Yetkili kararı.
Alıntı yapılan: Heaven404 - 15.05.2022 23:08NONRPlik bir durum yok. Gördüğünüz her ihlalden şikayet oluşturuyorsunuz, iki dakika içinde üçüncü dil hakkı aldığımı falan mı düşündünüz? Yeni NC atmıştım, dil seçimini öyle yaptım. Bunun neresi NonRP? İhlallik bir durum yok. Yetkili kararı.Yani NC atmadan önceki ikinci diliniz farklıyken,bizimle role girdikten sonra İspanyolca mı yaptınız? Sonuçta biz role başladığımızda İspanyolca bilmiyordunuz ve 40 dakika sonra tekrar geldiğinizde İspanyolca bilmeniz bu olayın büyümesine sebebiyet verdi.
Alıntı yapılan: FreddyJobs - 15.05.2022 23:14Alıntı yapılan: Heaven404 - 15.05.2022 23:08NONRPlik bir durum yok. Gördüğünüz her ihlalden şikayet oluşturuyorsunuz, iki dakika içinde üçüncü dil hakkı aldığımı falan mı düşündünüz? Yeni NC atmıştım, dil seçimini öyle yaptım. Bunun neresi NonRP? İhlallik bir durum yok. Yetkili kararı.Yani NC atmadan önceki ikinci diliniz farklıyken,bizimle role girdikten sonra İspanyolca mı yaptınız? Sonuçta biz role başladığımızda İspanyolca bilmiyordunuz ve 40 dakika sonra tekrar geldiğinizde İspanyolca bilmeniz bu olayın büyümesine sebebiyet verdi.Hangi dili seçeceğim konusunda size mi danışmam gerekiyor? Bence abartı.
Alıntı yapılan: Heaven404 - 15.05.2022 23:15Alıntı yapılan: FreddyJobs - 15.05.2022 23:14Alıntı yapılan: Heaven404 - 15.05.2022 23:08NONRPlik bir durum yok. Gördüğünüz her ihlalden şikayet oluşturuyorsunuz, iki dakika içinde üçüncü dil hakkı aldığımı falan mı düşündünüz? Yeni NC atmıştım, dil seçimini öyle yaptım. Bunun neresi NonRP? İhlallik bir durum yok. Yetkili kararı.Yani NC atmadan önceki ikinci diliniz farklıyken,bizimle role girdikten sonra İspanyolca mı yaptınız? Sonuçta biz role başladığımızda İspanyolca bilmiyordunuz ve 40 dakika sonra tekrar geldiğinizde İspanyolca bilmeniz bu olayın büyümesine sebebiyet verdi.Hangi dili seçeceğim konusunda size mi danışmam gerekiyor? Bence abartı.Ben size hangi dili seçebileceğinizi söylemiyorum fakat 40 dakikalık bir sürede olan bu değişiklik rolün gidişatını bütünüyle değiştirdi.
Alıntı yapılan: FreddyJobs - 15.05.2022 23:17Alıntı yapılan: Heaven404 - 15.05.2022 23:15Alıntı yapılan: FreddyJobs - 15.05.2022 23:14Alıntı yapılan: Heaven404 - 15.05.2022 23:08NONRPlik bir durum yok. Gördüğünüz her ihlalden şikayet oluşturuyorsunuz, iki dakika içinde üçüncü dil hakkı aldığımı falan mı düşündünüz? Yeni NC atmıştım, dil seçimini öyle yaptım. Bunun neresi NonRP? İhlallik bir durum yok. Yetkili kararı.Yani NC atmadan önceki ikinci diliniz farklıyken,bizimle role girdikten sonra İspanyolca mı yaptınız? Sonuçta biz role başladığımızda İspanyolca bilmiyordunuz ve 40 dakika sonra tekrar geldiğinizde İspanyolca bilmeniz bu olayın büyümesine sebebiyet verdi.Hangi dili seçeceğim konusunda size mi danışmam gerekiyor? Bence abartı.Ben size hangi dili seçebileceğinizi söylemiyorum fakat 40 dakikalık bir sürede olan bu değişiklik rolün gidişatını bütünüyle değiştirdi.İspanyolca konuşmanızı ben size söylemedim. Normal konuşabilirdiniz, fısıldaşabilirdiniz. Burada benlik bir problem yok.
İkinci dilimin ne olup olmadığı sizi pek ilgilendirmiyor gibi. Siz orada İspanyolca konuşuyorsunuz diye ben ikinci dilimi İspanyolca yapmamalı mıydım? İspanyolca bilen karakter yönetmek istediğim için onu seçtim. Bu kararım ile sizin bir ilginiz yok.