Konu: [11.05.2022] John Mcfarland | Rolden kaçmak için bağlantı koparmak.  (Okunma sayısı 257 defa)

#0 - 11.05.2022 23:33

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: John Mcfarland @feltor

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 11.05.2022 - 23:00

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
10-) ROLDEN KAÇMAK İÇİN (/q) / BAĞLANTI KOPARTMAK

Kendi aleyhinize gerçekleşecek olan, devam eden rollerden doğrudan çıkış yapılması yasaktır. Acil çıkış yapmanız gereken durumlarda karşı tarafa gerekli bilgiyi verip, daha sonradan rolü bıraktığınız yerden devam ettirmeniz gerektiğini unutmayın. 8. maddeyle alakalı olarak sizleri rahatsız edecek bir şekilde gerçekleşen rollerde, gerekli uyarıda bulunduktan sonra oyundan çıkma hakkına sahip olursunuz.

CEZASI: Hapis.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: John Mcfarland karakteri Santa Maria Beach üzerinde ateş açıyor. Olaya polis ekipleriyle birlikte karakterim gidiyor, yaya kovalamacası sırasında John Mcfarland denize atlıyor ve bağlantısı kopuyor. Bölgede şans verip birkaç dakika bekliyoruz fakat geri dönmüyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Eğer ceza alırsa rolde kullanılan silahın üstünde kaldığını belirtmek isterim. Silahın silinmesini talep ediyorum.

#1 - 11.05.2022 23:49
rolden kaçmadım, savunmayı kısa süre içinde yapacağım

#2 - 12.05.2022 00:11
bağlantı sorunu yaşıyorum, müşteri hizmetlerini aradım fakat sorunu çözemediler, telefondan yazıyorum. yarın oyuna gireceğim zaman kendimi ihbar ederim, silahı bilerek sıkmadım, bölge güvenli bölge.

#3 - 12.05.2022 00:21
bu arada suya girmemin sebebi kaçmaya calismakti, bağlantım kopmadan önce yüzmeye çalışıyorum, savunmam bu kadar (akşamları lagım yükseliyor, kontrol edebilirsiniz)
« Son Düzenleme: 12.05.2022 00:35 feltor »

#4 - 12.05.2022 12:52
Role devam edeceksek sorun yok şikayetimi geri alırım. Oyuna girmeden önce forum özel mesajdan bana bilgi bırakırsanız size yardımcı olurum. Karakterinizi polis ekipleri yakalamış gibi devam ederiz ve tutuklamayı gerçekleştiririz.

#5 - 12.05.2022 20:51
karara göre silahı vereceğim, bilerek sıkmadığımı tekrardan belirteyim

#6 - 13.05.2022 17:44
silahı bilerek ateşlemediğim için kaçtım, ceza verebilirsiniz, silahın silinip silinmemesi şikayete bakan adminin inisiyatifine kalmış bir şey

#7 - 13.05.2022 19:01
24 saat içerisinde oyuna giriş yapıp tutuklanmış şekilde(silahla suya atladığınız takdirde vurulursunuz, bu sebeple orada kaçma şansın yok ve ihlal bulunuyor) rolün devamını sağlayın, aksi taktirde silahınızı el koyma aşamasına getirmeden doğrudan sileceğiz. @feltor

Rolün devamını sağladıktan sonra bu konu üzerinden bildirin.

#8 - 13.05.2022 20:08
Karakterin silahına el koyuldu ve tutuklandı. @southliberty