Konu: Thomas Fischer / RK ve YKİ ihlali [7.05.2022]  (Okunma sayısı 227 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 07.05.2022 18:36

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Thomas Fischer @MuhammetY 

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'te mevcuttur.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Revenge Kill [RK] Yaralı Kural İhlali [YKİ]

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Thomas Fischer adlı karakterin evini soyuyordum. Arkadaş evin içindeydi. Bir çuvalı aldım evden çıkacaktım kapıyı kilitledi. Thomas Fischer karakterini Hector Arboleda karakteri korkundan dövdü. Thomas Fischer karakteri yaralıya düştü. Gerekli rolleri yaparak Thomas Fischer karakterinden anahtarı aldım ve evden çıktım. Tam aracı binecekken Shotgun marka silah ile beni düşürdü. Bu sebeb ile YKİ ve RK ihlallerini gerçekleştirmiş oldu.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
EK-1 [Thomas Fischer karakterini yaralı konumuna düşürüyorum.]
Spoiler: GösterGizle

EK-2 [Thomas Fischer karakteri sanki hiç dövülmemiş gibi Shotgun marka silahı ile evin dışarısına çıkıyor ve beni vurmaya çalışıyor.]
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): YKİ ve RK kural ihlalleri sebebi ile ceza almasını talep ediyorum.

#1 - 07.05.2022 20:49
Elimde silah olmasına rağmen karakterime yumruk atarak saldırıyor ve karakterimi yaralı duruma düşürüyor. Karakterim yaralı olduğu için soyguna devam ediyor. Sürem bittikten sonra dışarı çıkıyorum ve RK kuralı ihlali yaptığımın farkında olmadan adama ateş ediyorum. İhlal yaptığımı farkedince adama sıkmayı bıraktım, adam çatının üzerinden atlayınca düşme hasarı ile yaralıya düştü.(Fall damage ile yaralıya düşüşünün kanıtı bana açtığı hile şikayetindeki videoda bulunuyor.) Pingimden ve fps sorunumdan kaynaklı olarak adamı zaten kaçarken görememiştim. Düştüğünü şikayette gördüm. Bu olanlardan sonra da polislerin geldiğini görünce eve girip silahımı sakladım.

Fear RP sikayetini de en kısa zamanda açacağım.

#2 - 07.05.2022 21:18
Elimde silah olmasına rağmen karakterime yumruk atarak saldırıyor ve karakterimi yaralı duruma düşürüyor. Karakterim yaralı olduğu için soyguna devam ediyor. Sürem bittikten sonra dışarı çıkıyorum ve RK kuralı ihlali yaptığımın farkında olmadan adama ateş ediyorum. İhlal yaptığımı farkedince adama sıkmayı bıraktım, adam çatının üzerinden atlayınca düşme hasarı ile yaralıya düştü.(Fall damage ile yaralıya düşüşünün kanıtı bana açtığı hile şikayetindeki videoda bulunuyor.) Pingimden ve fps sorunumdan kaynaklı olarak adamı zaten kaçarken görememiştim. Düştüğünü şikayette gördüm. Bu olanlardan sonra da polislerin geldiğini görünce eve girip silahımı sakladım.

Fear RP sikayetini de en kısa zamanda açacağım.
Thomas Fischer karakterini dövmeye başladığımda evinden /silahtut yaptın. Videom var, inceleyen yetkili isterse atabilirim.

#3 - 07.05.2022 21:37
Benim silahı alıp emote atmam ile senin emote atman arasında çok kısa bir süre var, ben orada Hector'a ateş etmek için emote'umu hazırlayıp silahı elime aldığım an attım. Sen silahı aldığımı görmene rağmen vurmayı bırakmadın. Belki de canımın eksik olduğunu gördüğünden ve çok yakınımda olduğundan silahı kullanamayacağımı bildiğinden vurmaya devam ettin. Bu söylediğim sadece bir fikir, gerçeği bir sen bir de O bilir. Kural ihlallerini zaten kabul ettim. Eğer videoyu paylaşırsan açmayı planladığım şikayet konusunda kesin bir fikre sahip olabilirim. Şimdiden teşekkürler.

#4 - 07.05.2022 22:48
Benim silahı alıp emote atmam ile senin emote atman arasında çok kısa bir süre var, ben orada Hector'a ateş etmek için emote'umu hazırlayıp silahı elime aldığım an attım. Sen silahı aldığımı görmene rağmen vurmayı bırakmadın. Belki de canımın eksik olduğunu gördüğünden ve çok yakınımda olduğundan silahı kullanamayacağımı bildiğinden vurmaya devam ettin. Bu söylediğim sadece bir fikir, gerçeği bir sen bir de O bilir. Kural ihlallerini zaten kabul ettim. Eğer videoyu paylaşırsan açmayı planladığım şikayet konusunda kesin bir fikre sahip olabilirim. Şimdiden teşekkürler.
Konu sana açtığım şikayet, eğer bende bir ihlal gördüysen şikayet açmayı ihmal etme. Videoyu yetkililer isterse açıık bir şekilde paylaşacağım. İyi geceler.

#5 - 09.05.2022 00:27
Sonuçlanabilir.

#6 - 16.05.2022 16:20
Merhabalar, kişi karakteri döver emotesini sizden önce atmış. /timestamp açık olmadığı için farkı göremiyoruz fakat yine de önce atmış bu belli oluyor. Bu sebep ile ceza alacaksınız.