Konu: Maske_32665, Maske_37006 - Emotesiz işlem  (Okunma sayısı 149 defa)

#0 - 13.05.2022 22:24

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maske_32665, Maske_37006

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Laura_Tedrick @l3urak

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 13/05/2022 21.28

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
43-) Emote İhlalleri

a) /me komutu, /me komutu oyunda karakterinizin yaptığı eylemleri bildirdiğiniz IC bir kanaldır. /me komutuyla yalnızca somut durumları belirtebilirsiniz. /me komutundan yazdığınız eylemler karakterinizin hareketlerini tanımlar ve doğru yönde kullanılmalıdır.

b) /do komutu, IC durumların bildirildiği bir diğer kanaldır. Herhangi bir OOC amaçla kullanılamaz.

Emotelarda rol dışı hatalı kullanımlar, emote kullanımlarını abuselamak, emote kanallarında sohbet etmek, küfürlü / hakaret içerikli emotelar vermek tamamiyle yasaktır.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 13/05/2022 21.25 gibi bir çatışma ihbarı aldık, çatışma ihbarına gittik. Gittiğimizde herkes yaralıydı, oradaki araçları durdurmaya kalktık. Destek ekip talep ettik. Çatışma bitmişti fakat arkadaşlar tekrar bize ateş açtı. İlk başta normal karşıladım fakat, emotelerine dahil bir şey göremedim. Chat çok yukarıda kaldığından dolayı SS alamadım, chatlog bırakacağım. /hasarlar'dan ss aldım. @Anomaly rumuzlu support şikayet açabileceğimi söyledi.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Chatlog: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşlara ulaşmaya çalışacaktım ancak id'lerini bilmediğimden, onların bana PM atmamasından dolayı şikayet açmak durumunda kaldım. Emoteleri varsa bırakabilirler.

« Son Düzenleme: 13.05.2022 22:26 ErenOzsoy7 »

#1 - 13.05.2022 23:56
Sultanın sürücüsüyüm, emoteler için bilgi vermek istedim, dilerseniz şikayeti geri çekebilirsiniz. Size düşmemesinin sebebi uzakta atılmasıdır ki drive-by zaten uzaktan atılır, ancak emote verildi.

Spoiler: GösterGizle

#2 - 14.05.2022 00:21
Sultanın sürücüsüyüm, emoteler için bilgi vermek istedim, dilerseniz şikayeti geri çekebilirsiniz. Size düşmemesinin sebebi uzakta atılmasıdır ki drive-by zaten uzaktan atılır, ancak emote verildi.

Spoiler: GösterGizle

Sorun yok, teşekkürler. Konu arşive alınabilir.