Konu: Giovanni Paccioretti - Paul Mannino | Aktif rolde /q  (Okunma sayısı 287 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 08.05.2022 01:51

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:  Giovanni_Paccioretti @ClosE  - Paul Mannino @Coal

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Andrew Gonzalez

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ekran görüntülerinde mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Aktif rolde /q

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Operatör çağrısı üzerine Palomino Creek bölgesine yöneldik, aranan kişi Giovanni için bölge taraması yapacağımız sırada Siyah Sanchez’e yanaştık ve yolcu olarak elinde AK47 ile duran Paul Mannino ve Giovanni karakterini fark ettik, telsizden çağrı geçeceğimiz sırada birisi ./q komutunu kullanarak oyundan çıktı, diğerinin de ./sq komutunu kullanarak bağlantı kopardığını düşünüyorum. Bölgede yaklaşık 7 dakika bekledik ve Giovanni oyuna tekrar giriş yaptı, bizi görünce ./q komutunu kullanarak oyundan çıktı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Bulunmuyor.

#1 - 08.05.2022 11:00
Motora bindikten sonra afkydım, etrafımızda polislerin olduğunun farkında bile değildim. Daha sonra mobil veriden bağlandığım için internet kesintisi sebebiyle oyundan düştüm, tekrar giremediğim için üzgünüm. Bu tarz bir ihlali yapmayacak kadar kurallara hakimim. Kasıtlı olarak oyundan çıkış yapmadım.
« Son Düzenleme: 08.05.2022 12:51 Coal »

#2 - 08.05.2022 12:08
senle quit atmadan önce bir rolümüz var mıydı? Yoktu, sizden kaçmadıkta zaten, sizi görmemiştim orada quit attım, bu kadar basit. Eğer ki sizden kaçtığımıza veya rol yaptığımıza dair bir kanıtın varsa göndermeni istiyorum. Savunmam bu kadar, saçma saçma şikayetler oluşturuyorsunuz.

#3 - 08.05.2022 12:11

icden konuşup bir şeyler yapabilirsiniz, tabi olmayan rol için. :ppp

#4 - 08.05.2022 12:14
senle quit atmadan önce bir rolümüz var mıydı? Yoktu, sizden kaçmadıkta zaten, sizi görmemiştim orada quit attım, bu kadar basit. Eğer ki sizden kaçtığımıza veya rol yaptığımıza dair bir kanıtın varsa göndermeni istiyorum. Savunmam bu kadar, saçma saçma şikayetler oluşturuyorsunuz.
motorun anahtarı arkadaşdaydı yanlışlıkla motoru kapattım, sonrasında sizin geldiğinizide görmedim arkam dönüktü zaten. Quit attım, attığımda sizi görmemiştim, oyuna girdiğimde öylesine girdim geri çıktım zaten. Sizin ile rolümüz falan yok, bir bakıyoruz oyundan çıktığımız yerde siz varsınız. Sizin geldiğiniz görüp quit atsam geri oyuna girer miyim sence? Siz orada beklediğinizde bir rol yoktu, bende geri quit atmak istedim. Savunmam bu kadardır.
« Son Düzenleme: 08.05.2022 12:18 ClosE »

#5 - 08.05.2022 13:15

icden konuşup bir şeyler yapabilirsiniz, tabi olmayan rol için. :ppp
Önümüzden birisi geçmişti o sırada, oyuna tekrar giriş yaptığınızı düşündüğü için öyle bir pm attığını düşünüyorum. Sizin olduğunuzu doğrulasaydık rapor atacaktık zaten dostum. Savunma için teşekkürler, dibinizdeki oyuncuları görmemeniz sizin problemeniz. Daha önceden benimle bir rolünün olmasına gerek yok, polisleri görünce elinde silah olan herkes oyundan çıksın ve bu savunmayı yapsın o zaman, ne kadar mantıklı?

#6 - 08.05.2022 13:31
sste gördüğüm kadarıyla yolda motorlu birisi görüyorsunuz ve üstüne sürüyorsunuz. Ne kadar mantıklı?

#7 - 08.05.2022 13:32
seni orada görmedim, yine diyorum. Motoruda kapattığım için yanlışlıkla çağıracak kimsede yoktu quit attım. Sonuçlanabilir.

#8 - 08.05.2022 14:16
Şahitliğimi onaylıyorum, arkadaşları 15 dakikanın üzerinde bekledik. Ardından Giovanni_Paccioretti karakter giriş sağladı, tam önümüzde spawn oldu. Bizi görünce veya kendilerinin söylediği gibi görmeyince tekrardan çıkış sağladı girdiği gibi. Şunu da belirtmek istiyorum. Motor önümüzden yok oldu, bir yerde spawn olmuş olmalı, önümüzden tam olarak aynı model motor geçti. Bende /pm üzerinden bu motorun olup olmadığını sordum. Başka bir "Hile" ve benzeri durumlar olmaması için. Söyleyeceklerim bu kadar.

#9 - 09.05.2022 19:16
Şikayet incelendi,

Bu kadar ufak bir mesafeden size yaklaşan polisleri görmemeniz neredeyse imkansız, karakterler ceza alacak.