Konu: [08.05.2022 - Vincent_Vladimirov] Aktif Rolde /q  (Okunma sayısı 161 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 08.05.2022 00:52

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Vincent_Vladimirov @choppa

Olaya dahil olan şahit karakter adı: VCPD üyeleri.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 08.05.2022, saat 00.32

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 08.05.2022 tarihi gece saat 00.30-00.35 suları arasında Bertuzzi ile bir grup konuşuyordu, olaylar kızıştı ve çatışma çıktı. VCPD olarak direkt müdahale edildi ve şahıs Shotgun marka silah ile Glandale marka aracına bindi, vurulup yaralıya düştü. Akabinde şahıs oyundan çıktı ve 5 dakika içerisinde giriş sağlamadı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
/q anı ve 5 dakika sonrası: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): IC olarak minimum 300 dakika hapis cezası alacaktı, ceza alırsa eğer eklenmesi gerektiğini düşünüyorum

#1 - 08.05.2022 01:05
Selam, olay sırasında oradaydım olay yerinde çok kişi ve sunucu o sıra laglı olduğu için veya benim lagım olduğu için bağlantım kopmuş, düştüğümü bile bilmiyorum. Baktığımda düştüğüme dair ss'de yok. Bağlantım koptuktan sonra düşmüş olabilme ihtimalini düşünemiyorum, öyle bir şey olduysa da düşünmek istemiyorum, iyi forumlar

#2 - 08.05.2022 03:01
Selam, olay sırasında oradaydım olay yerinde çok kişi ve sunucu o sıra laglı olduğu için veya benim lagım olduğu için bağlantım kopmuş, düştüğümü bile bilmiyorum. Baktığımda düştüğüme dair ss'de yok. Bağlantım koptuktan sonra düşmüş olabilme ihtimalini düşünemiyorum, öyle bir şey olduysa da düşünmek istemiyorum, iyi forumlar

Ne anlattın pek anlayamadım gece vakti ama sana üç memur tarafından glandaleye binince ateş açıldı vuruldun yaralıya düştün aracında patladı üstüne yaklaşıp kontrol almaya çalışırken oyundan koptun biz orada en az 15-20 dakika da rol yaptık kimse gelmedi, sevgilerle tarafımca başka ileti atılmayacaktır.

#3 - 08.05.2022 16:23
Tekrardan selam, anlatmak istediğim şey şu;
Olay sırasında bir çok oyuncu olduğundan ve sunucunun o vakitlerde laglı olmasından oyunuma oldukça lag giriyor, yüksek pinglerde oynuyordum. Bahsettiğim şey siz o sırada bana sıkarken (sıktığınızı şikayet sonrası ögrendim, lag dolayısıyla hiç bir şey anlamadım.) sanırım ben oyundan düşmüştüm. Dediğim gibi düştüğüme dair haberim bile yok. Oyuna girmeyi denediğimde 5-6 dakika boyunca giremedim, ilk önce sunucunun laglı olduğunu düşündüm fakat bağlantım koptuktan sonra oyuna girmeyi denediğimde kendi internetimde sorun olduğunu anladım. Zaten düştüğüme dair bir ss bulunmuyor, yetersiz kanıt olsa da yine de savunmamı yapıyorum, boş yere silahımın silinmesini istemiyorum. İyi forumlar.

#4 - 08.05.2022 18:45
Selamlar,

Aracın patladığı ve sizin o sırada oyundan düştüğünüz ekran görüntüsünde açıkça belli. 10-15 dakika kadar PD rol yapıyor o bölgede, siz 5-6 dakika oyuna giremediğinizi söylüyorsunuz, geri kalan süreçte girseydiniz rol devam ederdi. Ayrıca PD'ye yakalanacağınız zaman oyundan düşmeniz pek sağlıklı durmuyor. Karakter 300 dakika IC cezasıyla beraber Aktif rolde /q'dan da ceza alacak.