Konu: Caine_Blackhand Refuse rp  (Okunma sayısı 206 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 08.05.2022 16:45

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Caine_Blackhand @lencarst

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Timur_Berezutski

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 08.05.2022 saat: 16.00

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Refuse rp

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişilere kanıtlarda görüldüğü gibi düşmanlıktan ötüsü sıkıyoruz, sonrasından bir kişi yaralıdan kalkmadan olay yerinden ayrılıp geri geliyoruz ve kişiyi araca iki kişi bindirip kaçırmayı deniyoruz fakat Caine karakteri role uymuyor, ""/do kişi Caine'in kollarında"" emoteunu atıyor. Emotemize, (emote atarak belirtmediği bir şeyi (Kollarında olduğunu) ) kişinin kollarında olduğunu belirterek atmamıza gerek olmamasına rağmen Jessica karakteri Olduğu araçtan Caine karakteri yüzünden inip geri konumuna geliyor. Burada neyi kabullenemediğini de anlamadım? Yoksa güçlü bir karakteri olduğu için İKİ kişi kişinin kollarından kadını alamaz mıyız? Üsteli hemen bir dakika önce sıktığımız kişilere karşı. Mecbur araçtan inip kadını geri almaya gidiyoruz, ve Caine karakteri bunu fırsat bilip bizi yere düşürüyor, daha bir dakika öncesinde kişilere ateş açmamıza rağmen, Fear rp olarak bunu eklemek istemedim. Umarım gereği yapılır, iyi forumlar

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: Sıktığımız:
Spoiler: GösterGizle

Olay yerine anında geldiğimizde Caine'nin kişinin başında olduğunun, en azından kaçmadığının görüntüsü (Kucakta emotesi yok) :

Refuse rp (Sıkıp yaralıya düşürdüğümüz birini, birinin kucağından iki kişi kaçırma potansiyelimiz varkenki rolümüzü reddetmesi) :

Ve mecbur rol tekrarı gerektiricek bir durum olmamasına rağmen, indiğimiz gibi iki kişiyi yaralıya düşüren Cain karakteri :

Ek açıklamalar(varsa): Kanıtlarda kişinin Bunu yapsa da yapmasa da açıklamama gerek yok olayı etkilemez ama, /me komudu üzerinden kişiyi kucakladığı gözükmüyor, direk /do geçilmiş

Umarım cezasını alır  :vice:

#1 - 08.05.2022 16:48
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 08.05.2022 16:50
Ek olarak kişillerin bize açtığı şikayettede tekrardan tüm rolün olduğu chat incelenirse, gerçekten de kucağına alma emoteu olmadığı net görünüyor, bir an önce cezasını almalı.

https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=129566.0

#3 - 08.05.2022 17:30
Selamlar,
@Rainbow Jin Huian'ın bölgede sıkıntı var çağrısı üzerine geldiğimizde üç adet şahıs CAR SURFING, CAR JACK gibi ihlaller yaparak etrafta koşuşturuyordu.

Burada da düzgün bir dille uzaklaşılmalarının söylenildiği takdirde arkadaş araçtan Shotgun çıkarıp Jessica karakterine sıkıyor burada düşüremiyorlar, Jessica kaçıyor.

Ardından Jessica'nın yaralarına bakarken tekrar geliyorlar yine sıkıyorlar bu seferde Jessica karakteri yere düşüyor ve RK süresi başlıyor.

Burada Jessica'nın baygınlık süresinin geçmesini bekliyorum, kucağıma alıp Burrito'ya taşıma emote'u veriyorum o da 60 saniye olduğunu belirtiyor.

Burada ise kapüşonlu skini çıkarıp arkadaşlar "Siktir ne olmuş bu kıza?" diye bilmiyormuş rolü yaparak bölgeye geliyor ve şaşırma rolüne giriyor Jessica hala yerde dakikaya dikkat.

Ben de son olarak /do'mu veriyorum, Sürekli RP ilkesi gereği başından beri ihlallerle dolu bir role devam ettik, rolü bütünüyle izleyen admin de bulunuyordu bölgede, ihlallere rağmen role devam ettik, sürdürdük, arkadaşlar zaten ihlal silsilesi halinde ceza almış bu yaptığı rolden: https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=129566.0

Açılan şikayette rolün yapılmadığı ileri sürülmüş; olay yerinde bulunun Chen karakteri dahi Burrito'nun kapağını açtığına dair emote vermiş durumda, herkes orada role uyuyor, rolü reddetmek gibi bir durum yok.

Ek olarak öne sürülen delillerde üstü kapalı mesajlar gözüküyor; bunu da eğer hakkaniyetli bir şekilde olayın çözüme kavuşması adına rica ediyorum.

Ek bir karşı delil sunulmadığı takdirde savunmam bu kadardır, iyi forumlar.
« Son Düzenleme: 09.05.2022 09:52 lencarst »

#4 - 08.05.2022 17:48
Selamlar,
@Rainbow Jin Huian'ın bölgede sıkıntı var çağrısı üzerine geldiğimizde üç adet şahıs CAR SURFING, CAR JACK gibi ihlaller yaparak etrafta koşuşturuyordu.

Burada da düzgün bir dille uzaklaşılmalarının söylenildiği takdirde arkadaş araçtan Shotgun çıkarıp Jessica karakterine sıkıyor burada düşüremiyorlar, Jessica kaçıyor.

Ardından Jessica'nın yaralarına bakarken tekrar geliyorlar yine sıkıyorlar bu seferde Jessica karakteri yere düşüyor ve RK süresi başlıyor.

Burada Jessica'nın baygınlık süresinin geçmesini bekliyorum, kucağıma alıp Burrito'ya taşıma emote'u veriyorum o da 60 saniye olduğunu belirtiyor.

Burada ise kapüşonlu skini çıkarıp arkadaşlar "Siktir ne olmuş bu kıza?" diye bilmiyormuş rolü yaparak bölgeye geliyor ve şaşırma rolüne giriyor Jessica hala yerde dakikaya dikkat.

Ben de son olarak /do'mu veriyorum, Sürekli RP ilkesi gereği başından beri ihlallerle dolu bir roldü, rolü bütünüyle izleyen admin de bulunuyordu bölgede, ihlallere rağmen role devam ettik, sürdürdük, arkadaşlar zaten ihlal silsilesi halinde ceza almış bu yaptığı rolden: https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=129566.0

Ek olarak öne sürülen delillerde üstü kapalı mesajlar gözüküyor; bunu da eğer hakkaniyetli bir şekilde olayın çözüme kavuşması adına rica ediyorum.

Ek bir karşı delil sunulmadığı takdirde savunmam bu kadardır, iyi forumlar.

1- Car jack olayı varsa tabiki kanıtını atabilirsin. Car surfinge gelirsek, sunucuda gerçekleşen bisiklet önüne binme rolü örnek verelim, sistemsel birden fazla kişi bisiklete binemez ama rol ile iki kişi binebilir burada olduğu gibi, motora ikiden fazla kişi rolü de yapılabiliyor.

2- Savunmanın ikinci kısmını anlamadım, dediklerinle uyuşmayan bir ss koymuşsun

3- Kişi yaralıya düşmemişse, RK süresi başlamamıştır, aradan bir dakika geçmiş veya geçmemiş zaten kişi yaralıya düşmüş, üzerinde durulacak bir konu değil.

4- Evet bu emoteu vermedin, bu yüzden de /do dan sanki vermiş gibi uyarıcı bir tavırla "Kişi kucağımda" emoteu atarak Refuse rp yapıyorsun, bu yüzden şikayet açtım.

5- Bu kısımda ise, olay yerine kişinin yaralı süresi bitmeden tekrar geliyoruz, Ratko böyle bir soru sormuş olabilir, hatırlatma geçeyim. IC olarak bunu demiş düşmanlarına karşı dalga geçiyor olabilir  ::)

6- Rolü izleyen bir admin olması fazla bir şey değiştirmez ama, buna dair bir kanıtta yok. Dikkatli okunursana bize açtığınız şikayette gerçekten troll yaptığımız, dm attığımız için değil, başka olaylardan dolayı jail yedik. Sicile öyle geçmesi, okunup anlaşıldığındanda olduğu gibi, o anlama gelmiyor.

Bunlar dışında başka olayları, şikayetleri olaya dahil etmeyelim lütfen. Herşey ortada, şikayetimi kendi şikayetimde yaptım. Karar adminin.

#5 - 16.05.2022 16:24
Caine karakterinin yaptığı savunmada her şey net. Ceza verilecek bir durum yok.