Konu: Şikayet geri çekildi  (Okunma sayısı 111 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 07.05.2022 11:37

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @arda5555 Leanardo_Konti
Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 07/05/2022 11:16

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
43-) Emote İhlalleri

a) /me komutu, /me komutu oyunda karakterinizin yaptığı eylemleri bildirdiğiniz IC bir kanaldır. /me komutuyla yalnızca somut durumları belirtebilirsiniz. /me komutundan yazdığınız eylemler karakterinizin hareketlerini tanımlar ve doğru yönde kullanılmalıdır.

b) /do komutu, IC durumların bildirildiği bir diğer kanaldır. Herhangi bir OOC amaçla kullanılamaz.

Emotelarda rol dışı hatalı kullanımlar, emote kullanımlarını abuselamak, emote kanallarında sohbet etmek, küfürlü / hakaret içerikli emotelar vermek tamamiyle yasaktır.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Aracımla ilerliyordum, bir den gittiğim şeritte önümde karşıma çıktı soldan akıp gitmek için direksiyonu sola kırdım kişi  sol tarafa park ediyormuş çarpıştık Kaza rp si yaptık ondan sonra, 300 dolar istedi kaza için rolümü yaptım aracımın torpidosunda para olacak dedim ve aracıma bindim motoru çalıştırma emotum chate düştüğü gibi car jack atıp beni sopayla dövmeye başladı ortada hiç bir emote yok kişinin OOC sicili kabarık troll bir karakter olduğunu düşünüyorum 18 seviyeye gelip bu kuralları bilmemesi anormal.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Kişinin ceza almasını istiyorum.

« Son Düzenleme: 07.05.2022 13:00 ErenFriztche »

#1 - 07.05.2022 11:49
Dostum özür dilerim kaçıcağını sandın ve o yüzden car jack yaptım pardon ÖZÜR DİLERİM.

#2 - 07.05.2022 12:00
Dostum özür dilerim kaçıcağını sandın ve o yüzden car jack yaptım pardon ÖZÜR DİLERİM.
Sadece Car Jack atsaydın sıkıntı yoktu emote vermeden beni dövdün ben şikayet açmadan önce OOC sicile bakarım senin OOC sicil baya kabarık böyle kişilerin sunucuda yer alıp rol baltalamasını istemem. İyi forumlar  ;) :vice:

#3 - 07.05.2022 12:12
Tamam kaldırıcakmısın?

#4 - 07.05.2022 12:13
Tamam özür dilerim lütfen kaldır forumu LÜTFEN.

#5 - 07.05.2022 13:00
Şikayetimi kaldırıyorum konuşarak uzlaşmaya vardık.

#6 - 07.05.2022 19:50
Kilit ve arşiv.