Konu: hammarskjold, wallhack-camhunt şüphesi  (Okunma sayısı 542 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 30.04.2022 01:39
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Stefano_Cabello @Hammarskjold
Olaya dahil olan şahit karakter adı: ben, @GeraltRoger
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 30.04.2022, 00:30/00:40 arası

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Las Colinas'taki dağda toplandık, Küba oluşumunun bölgesini izliyorduk. Görebilecekleri bir pozisyonda değildik. Bir arkadaşa "adamların hepsi yukarıda bekliyor" diye PM atmış, şikayetin birinden gördüm. Wallhack veya Camhunt kullandığından şüpheleniyorum.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
attığı pm: GösterGizle

bulunduğumuz bölge: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Görebileceği bir pozisyonda değildik. Eğer birinin girip çıktığını gördüyse kanıt sunabilir. Kesinlikle üçüncü parti bir yazılım kullandığını düşünüyorum.

#1 - 30.04.2022 02:02
SS Sahibi arkadaş dün, sürekli etrafımızda gezerek size Discord üzerinden haber uçuruyordu, sizinle rol içerisinde görmediğimiz ve sivil olduğu için uyardık. Fakat ne hikmetse bu arkadaş siz DM'e çıktığınızda bu SS sahibi arkadaş etrafımızda geziyor. Bugün tekrar etrafımızda gezmeye başladı ve PM'den uyarıyı geçtim.

Civara bir kaç adam diktim, Jefferson'un oradan büyük bir grup dağa çıktığı haberini aldım.  Elimde SS yok sizin gibi elim f8'de gezmiyorum, kanıtların yetersiz.

Son olarak, çok abartmaya başladınız bu roleplay oyununu oyunda bırakmayıp herşeye boş boş şikayet açacaksanız bunun sonu yok, çıkıp biraz hava alın. Eğer bu tutumunuz böyle devam edecekse ben ve ekibimde sizi şikayet bombardımanına tutacak bilginize. İyi niyetimizden rol yaparak savaşalım diyoruz, tepemize çıkıyorsunuz ve işi foruma taşıyorsunuz.

Bezdirme politikasına devam edecekseniz böyle olmaz çocuklar.

Savunma bu kadar.

#2 - 30.04.2022 02:10
tamamdır yiğit, iyi hoş ama dediklerinin hepsi boş yere varıyor.

birincisi, arkadaşı tanımıyorum, discorddan haber uçurduğuna kanıt bulursan ayrı şikayet oluşturursun.
ikincisi, diktiğin adamlara neden rastlamadık? hepiniz interiordaydınız, çıkamadınız da. etrafınızı, altınızı, her yerinizi defalarca kez gezdik. bizim haricimizde adam yoktu. diktiğin adamın kanıtı varsa at, yoksa dediğin şeyin amacı yok.

üçüncüsü,
Alıntı
Son olarak, çok abartmaya başladınız bu roleplay oyununu oyunda bırakmayıp herşeye boş boş şikayet açacaksanız bunun sonu yok, çıkıp biraz hava alın. Eğer bu tutumunuz böyle devam edecekse ben ve ekibimde sizi şikayet bombardımanına tutacak bilginize. İyi niyetimizden rol yaparak savaşalım diyoruz, tepemize çıkıyorsunuz ve işi foruma taşıyorsunuz.

roleplay oyununu abartan kişi savaş döneminde bir arkadaşımı kişisel telefonundan arayıp tehditler savuran kişi olmuyor da şikayet açan kişi mi oluyor? komik duruma düşürüyorsun kendini, yapma. ekibinin şikayetlerini bekliyorum, ihlalimiz varsa boynumuz kıldan ince.

iyi roller.

#3 - 07.05.2022 14:17
Merhaba, şikayet uzun bir süre incelendi.

Kişi üzerine birden fazla şikayet açıldığını fark ettik, bu yüzden incelerken diğer şikayetlerdeki kanıtları ve iddia edilen hile türlerini araştırdık. Elimize geçen üç videonun ikisi tamamen hile şüphesiyle bakılırken, diğer tek video ise bizi ortada bıraktı. Bütün videoları objektif bir şekilde değerlendirdiğimiz zaman Stefano karakterinin hile kullandığına kanaat getirdik. Karakter hile kullanımından yasaklanacak.

İlgili şikayetler:

https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=128882.0
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=129013.0
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=128918.0