Konu: Josef Lorze - Yasaklanan roller, cop-bait  (Okunma sayısı 158 defa)

#0 - 15.05.2022 17:12

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Josef Lorze - @HYzX22

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Christopher Harrelson @explorer - Alfrad Hersberg @Q1R4

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'lerde yazıyor.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Yasaklanan roller, cop-bait

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:

Maske_39728, Josef Lorze. SS'lerde her şey belli fakat kısa bir şekilde özet geçeyim.

İlk SS'de Josef elini beline doğru götürüp deagle'la uğraşıyor. Burada da şüpheleniyoruz, trafik kazası olayı bitince araçta konuşuyoruz. Ardından bir trafik çevirmesinde aynı kişi geri geliyor, do'dan sorup hâlâ kabarıklığın olup olmadığından emin oluyoruz. Josef'i trafik çevirmesine almak istediğimizde durmayıp kaçıyor. Kovalamaca on dakika sürüyor. Josef yakalanıyor, frisk uygulanıyor ve beli boş. Ardından departmana yönelip detaylı arama gerçekleştiriyoruz ve belindeki kabarıklığın sigara paketi olduğunu öğreniyoruz.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):

Burada çok açık cop-bait ve yasaklı rol yaptığı belli oluyor. Sigara paketinin silah gibi bir kabarıklık, hatta dikkat çekecek kadar kabarıklık vermesi biraz garip. :d

SS'lerde telsizler bulunduğundan blurladım, şikayeti inceleyecek yetkili dilerse blursuz hallerini ulaştırabilirim. Kişinin ceza almasını ve bir daha tekrarlamamasını umuyorum.

#1 - 15.05.2022 17:12

#2 - 15.05.2022 18:06
Silahını aracına bırakmış olabilirsin. Evet, bunla ilgili bir kanıtımız yok. Fakat her ihtimale karşı SS'lerde belirtilen saatlerde deagle'ın üzerinde olup olmadığının kontrol edilmesini talep ediyorum. (edilebiliyorsa.) Ve polis memurlarının-teğmenin bulunduğu bir yerde rahatça belindeki silahla oynaman ne kadar doğru? Bunun cop-bait ihlali olduğunu düşünüyorum.

Ek olarak, bulunduğun birlikteki birkaç kişiye sordum ve bunu birkaç kere daha yaptığını söylediler. Şikayet açacağımı konuştuğum kişiye söyledikten bir dakika sonra bana pm'den "özür dilerim" diye yazmıştın. (kontrol edilebilir.) Herhangi bir ihlal yoksa özür dilemeni gerektirecek bir durum yok bence.

Belirttiğim durumlara savunma yapıldıktan sonra şikayet sonuçlanabilir. İyi günler. :sampanya:

#3 - 15.05.2022 18:21
Şahitliğimi onaylıyorum. Trafik çevirmesinde karşılaştığımızda belindeki kabarıklığı sordum, sence bir sigara pakedi ne kadar büyük olabilir de bir kabarıklık yarabilir? ki motor üstünde hafif eğit duruyorsun, sigara pakedi demirden yapılan bir şey değil, o da eğilirdi ve gözle farkedilmesi zor bir kabarıklık oluşurdu. Her türlü burada yapılan rol saçma.

#4 - 15.05.2022 18:45
Merhaba polislere yeterince mesafeli bir kısımda belimden elime almadan silahla oynadım fakat polislerin arkası dönüktü görme şansı yok ve silahla oynama sebebim ic olarak düşman oldugum bir kişi vardı o kişide birince ss de gözüküyor zaten.

Kişiyle düşman olduğunu düşünmüyorum, düşman olsan bile bu hareketleri polis memurları varken değil, daha sakin bir yerde yaparsın. Üstelik orada önü dönük olan memurlar da vardı, bu rahatlık garibimize gitti. Yalan söylemeye hiç gerek yok. İkinci ss'te yani on dakika sonra da başka bir olayda yanımıza geliyorsun. İhtarlara uymuyorsun. Cop-bait yapmaya çalıştığın bariz belli. Üstte de belirttiğim gibi, üstünde ilk ss'te belirtilen zamanlarda silahın var mıydı, sonradan bırakıldı mı bunların kontrol edilmesi gerekiyor. Çünkü bana pek inandırıcı gelmedi.

#5 - 15.05.2022 19:17
Biz böyle anlaşamayacağız gibi, karşılıklı ileti göndermemize gerek yok. Şikayetin incelenmesi yeterli, yetkili kararı bekleniyor.

#6 - 16.05.2022 10:47
Şahitliğimi Onaylıyorum, bir sigara paketi ne kadar büyük ve kabarık görünebilir veyahut gösterilebilir. Gerçekten yapmış olduğun rol gereksiz ve bir o kadarda anlamsız durumdaydı.

#7 - 16.05.2022 10:53
Merhabalar, silahınız belirtilen süre zarfında aracınıza bırakmış olsanız bile ki kanıt yok. Polislerin yanında belinizdeki ile oynamanız biraz absürt olmuş. Polislerin yanında küfür etmeye çekinirken bunu yapmanız ihlale yol açmış. Bu sebep ile ceza alacaksınız.