Konu: Merh_Trhas - Birden fazla ihlal.  (Okunma sayısı 73 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 12.05.2022 19:34

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Merh_Trhas @iixlosty

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Richard Stafanelli  @Lucent

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ss'lerde mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
NON RP ARAÇ SÜRÜŞ;
Tek geçerli olabileceği nokta, (kaldırımdan gitmek, kısa yol diye oralardan geçmek artık Non-RP Sürüş sayılmaktadır) ancak belirli durumlarda peşinizde düşmanınız varken veya polisten kaçıyorken sadece ıssız/tenha bölgelerde kaldırımdan veya normalde geçilmeyen yerlerden geçmek olacaktır.
--------------------------------------
CAR RAMMİNG
Normal yaşantıya uygun olmayan şekilde, duvarlara - elektrik direklerine - bireylere çarparak araç sürmek. Karşı tarafta bulunan oyuncuların üzerine ara sürüp onları kilitleyerek öldürmek (Car-Parking) bu kurala aykırıdır.
--------------------------------------
OOC ÜSLUB:
a) VC:RP Platformunda bulunan her oyuncunun genel ahlak kurallarına uyması ilk temel gereksinimdir. Karakter dışı durumlarda ve kanallarda, ( OOC Kanallar /b /pm vs. )  herhangi bir dine, dile, ırka, cinsiyete, yönelime ve düşünceye hakaret veyahut nefret içerikli söylemler kabul edilemez.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşlarım ile Little Fierro'da takılıyorduk. Ss'lerde gözüken taksici arkadaş merdivenden indi ve bende bunu ooc'e yansıtmamak adına burası yol değil geri bas gibi bir cümle kurdum. Ardından arkadaş emote vererek beni ezdi fakat onaylı hood ve non-rp sürüş olduğu için bu ezmenin car ramming olarak adlandırılacağını düşünüyorum. Olaylardan sonra arkadaşa pm attım belki geçerli bir sebebi vardır diye cevap olarak gözüktüğü üzere rol bilmiyorsan......banane a. gibi kısaltmalı küfürler kullandı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Car-ramming/ Non-rp sürüş;
Spoiler: GösterGizle

Ooc üslub;
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Gereken cezanın verilmesini arz ediyorum.

#1 - 12.05.2022 20:03
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 16.05.2022 14:40
Merh Trhas karakteri Car Ramming ihlaliyle cezalandırılacak.

@iixlosty Onaylı bir hoodda böyle rollere giremez ve bu şekilde araba süremezsiniz. Aracınızla oraya girmeniz bile başlı başına bir kural ihlali, polisten kaçıyor ve kazara bir yere giriyorsanız birdahakine kaza rolü yapabilirsiniz. İyi forumlar.