Konu: Birden çok oyuncu - Rolden kaçmak için (/q) / Bağlantı Koparmak ve Mixing  (Okunma sayısı 479 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 01.05.2022 16:23
NC hakkı alıp başka birliğe geçmek için q atıcaktım o sırada baskın attınız. Bunu nerden bilebilirdim,5 dakika içerisinde oyuna geri giriş sağlıyorum. Geri girdiğim sırada kimse bulunmadığı için rolün devamını getiremedim. NC atıp başka birliğe geçicektim zaten o yüzden nc attım, savunmam bu kadar.

20 dakikadan fazla oradaydık zaten SS'lerde dahi 15 dakika orada olduğumuz kesin iken 5 dakika sonra girdiğinizde biz nasıl göremedik? Hadi diyelim göremedik neden PM atmıyorsunuz aktif bir roldesiniz böyle riskli rollere girmeden NC atabilirdiniz?

#11 - 01.05.2022 16:30
Şahitliğimi onaylıyorum, bahanelere gerek yok her şey ortada. Bütün her şey polis baskın atacağı zaman mı denk geliyor :-\

#12 - 01.05.2022 19:15
Chatte adı yazan birlik üyelerinin oyuna tekrar giriş sağladığı ve rolüne devam ettiği kanıtlar: (Borisov Dzhurov ve Stanko Bliznakov)
Spoiler: GösterGizle

Rol içinde olan polis memuruna da ulaştım, onunla da konuşup rolü devam ettirdiler. Kendisi de bunu doğrulayacaktır. @wooods

Bağlantım kesildi ve oyuna çok sonradan girebildim. Ardından role kalındığı yerden devam edildi.
Aynı olaydan 150 tane şikayet açmayın.

#13 - 02.05.2022 07:36
Olaya şahidim. Polislerin baskın atacağını bir şekilde öğrenip silahlarını kaybetmemeleri, ceza almamak için oyundan çıkıyorlar.

#14 - 05.05.2022 17:09
Oyuna girip role devam etmeyen karakterler ceza alacak.