Konu: Meta, Mixing, Birlik liderine karşı tutum.  (Okunma sayısı 313 defa)

#10 - 06.05.2022 13:50
Şikayete ve kanıtlara baktığımda anlamakta güçlük çektim. Yine de metagaming ve mix suçlamanız için genel savunmamı yapıyorum.

Hoodumdaki ve bana ait olan bir ev soyuluyordu, kapıya geldiğimde bir premier ve iki şahıs gördüm karşımda. Elinizde çuval vardı, "ne yapıyorsunuz?" diye sormamı beklemiyorsunuz herhalde. Tek başıma olduğum için direkt silahıma davrandım ve birinizi vurdum. Olayda bir maskeli karkateri vurdum, yüzünü görmedim. Kaçan karakterin maskesi yoktu, nametagını (yani yüzünü) görmüş oldum. Soygun anında Terrance karakteri, /do'dan yüzünde rag-kask vs. olduğunu belirtseydi yüzünü görmemiş gibi role devam ederdim.

Olay sonrasında eşgallerinizi Jin karakterine belirttim. Biri maskeli, iki kişinin soygun yaptığını ve sonrasında çatışmak için sokağa geldiklerini belirttim.
Terrance karakterinin yüzünü olay anında gördüm (dediğim gibi /do'dan maskeli olduğu belirtilmemişti.) ve Terrance karakterini daha önceden Grove-Ganton taraflarında gördüğümü Jin'e aktardım. Maskeli soyguncunun yüzünü görmedim fakat kırmızı tişört giyen bir siyahi olduğunu gördüm. Maskeli olmanız sizi tamamen görünmez yapmıyor arkadaşlar. Herhangi bir polis memuru da maskeli birini gördüğü zaten kıyafet eşgali bildirebilir, bu çok normal. Soygundan sonra da aynı kıyafetlerle takılmaya devam edip kendini ele vermişsin.
Birinci olarak hoodun içerisinde değil, arasında yolda yapılıyordu, ikincisi ise kaçarken do'dan emote vermesini bekliyorsan sana daha hiçbirşey demiyeceğim.
ve şehirde kaç tane zenci var, Terrance karakterini mahallede görmüş olabilirsin, mahallede olan herkesi vuracağın anlamına da gelmez.Meta Keefe karakterini Grove'un üst caddesine görmenize rağmen sıkmanız bu Metaya girer, o gece Keefe karakterini hiçbir şekilde yüzünü görmediniz.

OKN

*
v3 Oyuncusu Vice Summer 2024Roleplayer2022 Yılbaşında Oyundaydı
#11 - 06.05.2022 14:02
Sistemsel olarak maske takmamış ve /do'dan rag, kask vs. taktığını belirtmemiş birisine karşı nasıl bir rol yapmalıydım? Sistemsel masken yoksa bunu bana bir şekilde belirtmelisin dostum. Maskesiz sekilde soygun yapıp, olaydan sonra maskem vardı diyemezsiniz.

#12 - 07.05.2022 00:12
Sistemsel olarak maske takmamış ve /do'dan rag, kask vs. taktığını belirtmemiş birisine karşı nasıl bir rol yapmalıydım? Sistemsel masken yoksa bunu bana bir şekilde belirtmelisin dostum. Maskesiz sekilde soygun yapıp, olaydan sonra maskem vardı diyemezsiniz.
Hadi diyelim bu konuda haklısın, aksesuarda gözükse de, MIX'ide açıklar mısın bana? Nereden biliyordunuz Keefe karakterini?

#13 - 13.05.2022 17:10
Savunma yeterli görüldü, ceza verilmeyecek.