Konu: [04.05.2022- Quavean_Watts] Hatalı Emote  (Okunma sayısı 118 defa)

#0 - 04.05.2022 17:35

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Quavean_Watts @choppa

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N9C, Küba

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'te gözüküyor.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Hatalı Emote

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Rol esnasında /me kanalını bu şekilde OOC kullandı, chatlogu kirletti.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Birliğimizin tanıtımı yeni açıldı, illegal yasağımız var. İllegal kural ihlali yapmadan sorunumuzu IC bağlantılarımızla çözmeye çalışıyoruz.

Kişiler sürekli /me kanalını OOC düşüncelerini katarak kirletiyorlar.

#1 - 04.05.2022 18:13
İllegal yasağınız var ve kavga rollerini başlatıyorsunuz  ::)
Spoiler: GösterGizle
İlginç, buna ayrı şikayet açacağım her neyse. Sorununuzu IC yollarla çözmek yerine bölge savaşına girmek zor geliyor sanırım, daha ortada tanıtımımız yokken böyle rollere girmeniz gerçekten komik bir durum, diğer birlikleri katmıyorum zaten, on beş yaşında rol yapan karakterlere ak çeken elemanlardan ne beklersin ki? Maksimum rol kapasiteniz arkadaşlar, tebriklerimi sunuyorum, emote de her hangi bir problem yok, rolde kübalıların arkasına sığınıyorsunuz, yalan mı? Emotede de onu belirtliyorum, iyi roller tabi mümkünse

#2 - 04.05.2022 18:25
İlginç, buna ayrı şikayet açacağım her neyse. Sorununuzu IC yollarla çözmek yerine bölge savaşına girmek zor geliyor sanırım, daha ortada tanıtımımız yokken böyle rollere girmeniz gerçekten komik bir durum, diğer birlikleri katmıyorum zaten, on beş yaşında rol yapan karakterlere ak çeken elemanlardan ne beklersin ki? Maksimum rol kapasiteniz arkadaşlar, tebriklerimi sunuyorum, emote de her hangi bir problem yok, rolde kübalıların arkasına sığınıyorsunuz, yalan mı? Emotede de onu belirtliyorum, iyi roller tabi mümkünse

okey en rolcü sensin, sonuçlanabilir

#3 - 04.05.2022 18:32

okey en rolcü sensin, sonuçlanabilir
Katılıyorum, kendisinden daha iyi rolcü görmedim arkandayım

#4 - 04.05.2022 18:33
vurulunca hasım bellemicen keke. Hata yapanın affı olmaz :manifdog

#5 - 04.05.2022 22:03
Kişilerle anlaşıldı, şikayeti çekiyorum. K&A

#6 - 05.05.2022 19:02
@wend ve @pawerly the remedy kullanıcılarına son derece alakasız ve yapıcı olmayan yorumları nedeniyle forum & oyun cezası eklendi.

İkili anlaşma neticesinde şikayet kapatıldı.