|  | |
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jack_Ross @Lepolli - Dwayne_Nael @Tony123 Olaya dahil olan şahit karakter adı: Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 30.04.2022 / 13:40 |
İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:1 level karakterin il-legal rol yapması / hatalı emote / Non-rp / RK ihlali / Emotesiz eylemler gergilemek / Yetersiz rol bilgisi / otomatik ck sürüklemek / Yanlış rol bilgisi
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: El Corona ve İdlewood savaşı rolü sürdürüldüğü için, İdlewood çete üyeleri beni silahla vurup kaçırma rolü gerçekleştirdi. Jazeel Simpson isimli arkadaş karakterimin RK lı olduğunu rolsel olarka zaten öğrenmiştir. Devamında evin içerisine gelen Dwayne Nael htalı bir şekildde 1 level olmasına rağmen beni hatalı bir şekilde gasp etmeye yelteniyor. Kişiyi PM'den levelinin yetmedi hakkında bilgilendiriyorum. İl-legal rol sergilemediğini sadece bayıltığını söylüyor (vurarak)

. Devamında arkadaş karakterimin üstündeki tüm parayı (12k) almaya çalışıyor emote ile. Kişiyi tekrar PM üzerinden bilgilendiriyorum, hatalı olduğunu söylüyorum. Kişi ısrarla pm'den dinlememek için ısrarda bulunuyor. Jack Ross karakteride kaçırıldığım evde beni gasp etmeyi deniyor. Tabikide arkadaşlardan beklediğimiz gibi cüzdanımdan tüm parayı almayı yelteniyor. O arkadaşıda gerektiği gibi PM üzerinden bilgilendiriyorum. GASP sisteminin nasıl kullanıldığına kadar açıklamasını yapıyorum. Dwayne Neal karakteri GASP sistemini deniyip, sonunda karakterinin levelinin böyle bir rol sergileyemiceğini anlıyor. Beklendiği gibi beni tekrar emote üzerinden gasp etmeyi deniyor. RK lı olmama rağmen sürekli beni sistemsel döverek düşürüyorlar. Dışarı çıkardıklarında Jazeel Simpson Karakteri role dahil oluyor ve kişiyi arkadaşların yaptığı ihlaller hakkında bilgilendiriyorum. Amacım rolün sağlıklı bir şekilde ilerlemesini sağlamak. Hiç bir şekilde rolü aksatıcak bir harekette bulunmuyorum, aksine destekliyorum. Dwayne Nael karakteri tekrar dışarıda beni sistemsel döverek düşürüyor (karakterimin baygın olduğunu bilmesine rağmen). Devamında kendisi hatalı ve emotesiz bir şekilde altında pantolonu varken karakterime işiyor. Belli bir süre beni araçta gezdirdikten sonra Jack Ross karakteri beni marina'ya götürüyor. Yol boyunca emotelerimle, karakterimin silahla saatler önce vurulduğunu kanamasının halen devam etmesine nazaran, Fazlasıyla darp edildiğini tekrar tekrar bilgilendiriyorum. Tarafıma (CK/kalıcı iz/geçici iz) gibi izinlerde bulunuyorlar ve kabul etmiyorum. Jack Ross karakteri marina'da baygın karakterimi denize fırlatıyor. Ağır yaralı, çokça kan kaybetmiş ve fazlasıyla darp edilmiş bir baygın karakteri CK onayı verilmeden böyle denize atmak realist dışı bir eylem olduğunu düşünüyorum. Karakter oto CK olur. Jack Ross karakteri ben denizdeyken tekrar silah çekip ateşlemeside cabası oluyor.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: 
Karakteri burda RK'lı olduğumu zaten öğreniyor.

Burda kişinin yaptığı il-legal rol. 1 (level)

Burda yaptığı ihlal hakkında bilgilendirme yapıyorum, çünkü rol çok absürt işlemek üzereydi.

Burda /soru kısmından bende destek alarak tam olarak doğru olanı arkadaşa açıklamaya çalışıyorum.

Burda arkadaş GASP sistemini öğrendi, yapamayacağını anladı ve kabul etti.

Bu sefer diğer arkadaşı GASP sistemi hakkında bilgilendiriyorum fakat, RK lı karakteri tekrar tekrar düşüren bir arkadaş. (kesinlikle il-legal rol yapmıyor

)

Burdada tabi yine il-legal rol sergilemeden RK lı karakteri tekrar tekrar bayıltıyor.

Burda iki ihlal var, bir resimde Dwayne karakterinin işeme animasyonunu görürsünüz. Kendisi emote vermedi.
PM yazışmalarına bakarsanızda eğer Jack Ross karakteri beni sunucu ihlaline ikna etme çabası gözüküyor.

Burda yine tabi il-legal olmadan bir sistem bayılması yaşadım

PM bakarsanız eğer bu sefer role katılan Jazeel'e GASP sisteminin nasıl işlediğini açıklıyorum.
Jack Ross karakteri, Dwayne arkadaşını düşündüğü için. Onun vurmaktan yorulduğunu düşünmüş olmalı ki. Sistemsel bayıltmayı o üsteniyor burda.

/do komutumu bakılınca karakteriminin sağlık durumunun ne kadar kritik bir düzeyde olduğunu tekrar bilgilendiriyorum.

Burda hafif bir /do sohbeti, o kadar samimiyeti kendimizde gördük.

Burda ise hem ateş ettiği gözüküyor hemde baygın ciddi bir sağlık problemi olan karakteri denize atarak realist dışı rol anlaşmaktadır.
Ek açıklamalar(varsa): Şikayet ettiğim iki arkadaşta, ben onlara yardımcı olmaya çalışsamda. Kendileri çok dik kafalılık edip sürekli çok saçma bir role sürüklediler. Kendilerinin yeterli rol bilgisine sahip olmadığını düşünüyorum. Arkadaşlar anlatmama rağmen, o tarz bir gasp/il-legal rol çeviremiceklerini söylememe, hatta kendilerininde farketmesine rağmen üstüne tekrar aynı şeyi dakikalar sonra yapması. Yeterli bilgileri olmadığını gösterir. Yönetimde eğer yeterli görürse isteğim arkadaşların sunucudan uzaklaştırılması. Gerçekten bu role zor dayandım, kimsenin rolü tadı bozulmasın.