Konu: [01.05.2022] Cache Mining.  (Okunma sayısı 637 defa)

#0 - 01.05.2022 09:59
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Charles Corrao @ wercheg 
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Vice Mahkemesi
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 01.05.2022 Saat:04:44

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
ÖZEL SKININIZIN HAKLARINDAN FAYDALANMAK İÇİN(Skin Ekletmeden Okuyun)
  • 11.06.2021 tarihinden sonra eklenecek tüm skinler için geçerlidir. Çalınma, hırsızlık, hatalı skin/çalıntı skin ihlallerine yönetim olarak müdahale edilecektir.
  • Tüm haklardan faydalanmak için, skinlerinizin mutlaka kurallarımıza uygun şekilde eklenmesi gerekir. Vice Roleplay bünyesinde skin yapan oyuncularımız(şu anda 10+ farklı oyuncu) kuralları iyi bilen, çalıntı skin/asset kullanmayacağını bize bildiren isimlerdir ve Vice Roleplay yönetiminin kontrolü altındadırlar. İhlal durumunda, hesaplarının yasaklanacaklarını da kabul etmekteler.
  • Bu sebepten dolayı, ücretli, VP veya oyun parası karşılığında özel skin yaptıracağınız zaman mutlaka ViceSquad discordumuzda(discord.gg/vice) Özel skin bölümündeki "Skin Yapımcısı" rolüne sahip kişilerle iletişime geçmenizi öneriyoruz. Bu isimler dışında yaptırılan/ekletilen/kendinizin yaptığı skinlerde çalıntı olması durumunda, hiçbir haktan faydalanamazsınız ve özel skininiz silinir.
  • Kendiniz paylaşılmış bir skini bulup ekletebilir veya sıfırdan yaparak yine sunucuya gönderebilirsiniz. Ekletmek istediğiniz skinin(bulduğunuzu varsayarsak) sunucuda olup olmadığını kontrol etmek adına, ViceSquad discorduna girip skinin görüntüsünü skin yapımcılarına göndermenizi öneriyoruz. Kendileri size bu skinin sunucuda olup olmadığını söyleyeceklerdir. Sunucuda var olan bir skini ekletirseniz/sahibinin şikayeti sonucunda skininiz silinir ve VP iadesi yapılmaz. 

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhaba, ben 21.04.2022 tarihinde eklettiğim ss'te görünen skini @wercheg isimli arkadaşın ViceSquad discordunda Cache den alıp re textrue atarak sattığını gördüm. Skinimi @HeaveN isimli arkadaşa yaptırdım, ricam kendisinin skini satılmadan discord kanalından silmesi. Teşekkürler.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 01.05.2022 14:50
Kısa keseceğim, Imvu modelini de çalıntı olarak vurguladığınız bir döneme denk geldik sanırım. Sana bunu açıklamama rağmen hala hırsız damgası vurmaya devam ediyorsun. Garip, fazla uzatmadan sonuçlanabilir.

Imvu modeli olduğunu gösteren ve rip olarak imvudan çıkartıp modele aktardığım ürünler;

Vertex görüntüleri; (Modeli çektiğimde DFF fazla geldi. Düşürdüğümde son hali böyle oldu. Buna ek olarak modele koyduğum bandana cropun sırıtmaması için küçültme işlemini de yaptım.)

Yaptırdığın arkadaş(eğer oynuyorsa) beni doğrulayacaktır. En son üç ay önce oyuna giren, 19 iletiye sahip, herhangi bir showroomu bulunmayıp onaysız skinci olan arkadaşın bunların Imvu modeli olduğunu biliyordur. Modelin farklı bir oyuna ait(Imvu) olduğunu idrak edip çalıntı damgası vurmayı bırakmanı isteyeceğim.

Kullandığın bodydeki farklı olan kısımlar zaten fotoğrafa yansıyor, ayakkabı, pantolon, skin kemiği gibi. * * Tut ki sadece bandana crop aynı, o da imvu ürünü. Şikayet açmana anlam veremedim.
« Son Düzenleme: 01.05.2022 16:58 wercheg »

#2 - 01.05.2022 15:38
Başkasının oyunda yüklü olan kıyafeti imvu diye yapıp satmak çalıntı değil de ne?

#3 - 01.05.2022 15:56
On binlerce aynı model Imvu kataloglarında duruyor. Arz & talebe göre Imvu çekip satıyorum. İsteyen çekip kullanır, isteyen çekip satar, buna sen veya başkası karar veremez. Aynı crop sende olduğu için bunu satılığa koymamamı isteyemezsin.

Skin üzerindeki pantolonun UVW noktalarını aşağıdaki fotoğraflarda gönderdim. Yaklaşık on beş dakika kadar uğraştım. Senin kullandığın prototip body ile benim kullandığım body arasındaki farkları saymakla bitiremem. Kendi görsellerini de gönderirsen karşılaştırabilirsin. Sadece için rahat olsun diye ekstra görüntüler atıyorum, bunu discorddan da açıkladım ama gözünü o kadar kin bürümüş ki tekrar tekrar hırsız söylemlerine devam ediyorsun. Yanlış davranıyorsun, kendine gelmen gerek.

Daha fazla yanıt atmayacağım, sonuçlanmasını bekleyebilirsin.
« Son Düzenleme: 01.05.2022 16:10 wercheg »

#4 - 01.05.2022 16:28
Kullandığım kıyafeti ''özel olarak yaptıdığım'' kıyafetin pantolonunu uzatıp satışa koyarsan sinirlenirim değil mi?  Birde yaptığın normal birşeymiş gibi bana suçlu ifadesinde bulunuyorsun, iftira attığım yok eğer düzgün birisiysen başkasının kullandığı kıyafeti satışa koymazsın. Sunucuda bir sürü imvu kıyafetli skinler var, sen gidip aynı kıyafeti imvudan alırsan sonra imvu dostum çalıntı değil dersen doğal olarak sinirlenirim. Umarım dediklerimi idrak etmiş ve anlamışsındır.

#5 - 01.05.2022 16:52
Alıntı
On binlerce aynı model Imvu kataloglarında duruyor. Arz & talebe göre Imvu çekip satıyorum. İsteyen çekip kullanır, isteyen çekip satar, buna sen veya başkası karar veremez. Aynı crop sende olduğu için bunu satılığa koymamamı isteyemezsin.

Alıntı
Daha fazla yanıt atmayacağım, sonuçlanmasını bekleyebilirsin.

İyi günler.

#6 - 03.05.2022 23:47
Herhangi bir sorun gözükmüyor.