Konu: Maske_37006 - Güvenli bölge, Meslek çalışanlarına karşı roller  (Okunma sayısı 77 defa)

#0 - 04.05.2022 12:48

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maske_37006 @Pyrex

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ekran görüntüsü

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
1. Sunucu içerisinde belirtilen, kolluk güçleri ya da diğer senaryo karşılığıyla suç işlenemez, yüksek güvenlikli olarak belirtilen bölgelerde herhangi bir şekilde illegal bir aktivite sergilenemez. 2.Taksicilik, tamircilik, taşımacılık gibi meslek çalışanlarına, aynı zamanda PD ve ASGH çalışanlarına çağrı üzerinden bir noktaya çekip pusu kurmak, gasp etmek, yasaklı roller arasındadır. Aynı zamanda meslek yapan kişilere(Balık, Taksicilik, Trucker) herhangi bir illegal rol yapılamaz.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Sabah saatlerinde Trucker mesleği yaparken, ic olarak birliğimizin düşman olduğu birlikten bir arkadaş gelip beni güvenli bölgede, meslek yaparken vuruyor. SS'lerde güvenli bölgede olduğum, chatte ise meslek yaptığım belli olabiliyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Ortada yapılan bir ihlâl var, olay esnasında bu duruma şaşırıp pm den arkadaşıma o yüzden yazıyorum.

#1 - 04.05.2022 14:21
Merhaba, Ocean Docks güvenli bölge değil, vurulduğunuzda meslek başında da değilsiniz, herhangi bir araç sürmüyorsunuz, orada geziyorsunuz. Savunmam bu kadar.

#2 - 04.05.2022 14:46
video açıp dm videoları yapan birisin, beni vurduğun kısmı atmaya ne dersin? tıra koştuğum yer gözükür

#3 - 04.05.2022 14:53
Merhaba, Ocean Docks güvenli bölge değil, vurulduğunuzda meslek başında da değilsiniz, herhangi bir araç sürmüyorsunuz, orada geziyorsunuz. Savunmam bu kadar.

sonuclansın bakim

#4 - 04.05.2022 15:08
İlk önce trucker yaparken vurmuştum seni, şimdi koşarken mi oldu? Karar verilebilir.

#5 - 05.05.2022 15:43
Şikayet incelendi,

Ocean Docks ve diğer meslek bölgeleri Güvenli Bölge olarak geçiyor, güvenli bölgelerde bu tür rollere girişmemelisiniz. Özellikle 58 seviyeye kadar ulaşmış bir karakterden bu şekilde bir rolü hoş karşılamıyoruz. Karakter ceza alacak.