Konu: Maske_30850 / Hatalı emote [29.04.2022]  (Okunma sayısı 201 defa)

#0 - 29.04.2022 17:10

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maske_30850 / Forum hesabını bilmiyorum.

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Hatalı emote kullanımı

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Hatalı emote, ekran görüntüsünde her şey açık.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
EK-1
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Ceza almasını istiyorum.

#1 - 30.04.2022 16:37
@southliberty Savunmasını yapması adına arkadaşı etiketler misiniz?

#2 - 01.05.2022 18:23
@SALİBABA lütfen en kısa sürede savunmanızı yapın.

#3 - 01.05.2022 19:51
Merhaba, hepimizin bildiği üzere şehirde aktif bir savaş dönüyordu El Corona'da bu savaşa dahil olmuş, ve biz arabalar ile etrafda dolaşırken Hector karakteri yanımıza gelip bir şeyler söyledi ve /sdo komutu üzerinden RK'lı olduğunu belirtti  ve bunun üzerine aracına binip gitti atmış olduğu ekran görüntüsünde her şey belli oluyor zaten bende arkadaşa /do üzerinden neden ihlal yaptığını sordum pm üzerinden hatalı komut kullandığını söyledi bende uzaklaştım, bir sorun olacağını düşünmedim, savunmam bu kadar teşekkür ediyorum.

iyi bayramlar  :vice: :o

#4 - 01.05.2022 20:06
Merhaba, hepimizin bildiği üzere şehirde aktif bir savaş dönüyordu El Corona'da bu savaşa dahil olmuş, ve biz arabalar ile etrafda dolaşırken Hector karakteri yanımıza gelip bir şeyler söyledi ve /sdo komutu üzerinden RK'lı olduğunu belirtti  ve bunun üzerine aracına binip gitti atmış olduğu ekran görüntüsünde her şey belli oluyor zaten bende arkadaşa /do üzerinden neden ihlal yaptığını sordum pm üzerinden hatalı komut kullandığını söyledi bende uzaklaştım, bir sorun olacağını düşünmedim, savunmam bu kadar teşekkür ediyorum.

Hector karakteri sizin yanınıza gelip birşey söylemedi, sadece aracına benzin doldurmak için geldi. Tüm Idlewood üyeleri etrafında toplandı. "sdo" kodumu ile RK'lı olduğumu belirttim. Savunman bu kadarsa sonuçlanabilir.

#5 - 01.05.2022 20:43

Hector karakteri sizin yanınıza gelip birşey söylemedi, sadece aracına benzin doldurmak için geldi. Tüm Idlewood üyeleri etrafında toplandı. "sdo" kodumu ile RK'lı olduğumu belirttim. Savunman bu kadarsa sonuçlanabilir.
Bana PM üzerinden niye hatalı do diye yazıyorsun o zaman?

#6 - 01.05.2022 23:05
Merhaba @SALİBABA , sizi bu konu da bir kere defaya mahsus uyarıyorum. Tekrarı durumun da ağır bir cezaya tabii tutulabilirsiniz.