Bu zamana kadar hakkımda açılan en garip şikayet olarak görüyorum. Karşı rol hakkı tanımadan karakterimi ezmeye çalışıyorsun, sunucu üzerinde sistemsel yapamadığın hiçbir şeyin rolünü yapamazsın. Karakterim sistemsel olarak da bisikletten düşmüyor, vursan bile en kötü ufak sıyrıklar ile sağ tarafa sıçrar. Biraz gerçekçi bakarsak gerçek hayatta bir insan üstüne araba sürüldüğü zaman aradaki mesafeyi hesaplayıp kendini sağa/sola atabilir. Kendini kurtarmak için hareketler yapabilir. Karakterim öylesine ezilmeyi beklemeyecek ya? Karşı rol hakkı tanımadan tek taraflı rol yapamazsın. Absürt bir durum olduğunu düşünmüyorum, gerçekçi düşünelim.
İkinci ekran görüntüsüne gelecek olursak, chatlog konuşmaları kanıt niteliği taşımıyor. Açıklama yapacak bir şey göremiyorum.
Üçüncü ekran görüntüsünde de görüldüğü üzere rolü rolde bırakmayıp rol esnasında beni sürekli PM üzerinden rahatsız ediyorsun. Rolün rolde kalmasını ve böyle saçma bir şikayete dönmemesini isterdim fakat sen bunu yapamamışsın. Karakterim onaylı bir birliğin patron karakterlerinden birisi, yaptığın roller, karakterinin sergilediği tavırlar sonucunda vuruldun. Şikayetinde şu tarz bir cümle kurmuşsun; "Bu arkadaşların benimle husumeti vardı."
Seni tanımam, etmem. Ne husumetim olsun? Karakterlerimizin husumeti vardı, benim OOC kişiliğimin değil. IC/OOC kavramını ayırt edemeyip şikayet oluşturma lütfen. Son birkaç gündür hep aynı kişi tarafından şikayet alıyorum ve tamamen rolü rolde bırakmamasından kaynaklı. Ben senin OOC kişiliğine bir şey yapmıyorum, tamamen rol arkadaşım. Ortada bir emote ihlali göremedim. Onaylı bir birliğin patron karakterini ezmeye kalkıp, geçmiş olaylara rağmen hiçbir şey olmadan kalkıp gidebileceğini düşünüyorsan maalesef ki yanılıyorsun. Şikayeti inceleyecek kişi geçmiş olaylara dair ekran görüntüsü isterse konu altından ya da herhangi bir yerden iletirim. Karakterimi ezmeye çalıştığını gören dost birlik üyeleri de müdahale ediyor. Her şey yine rol dahilinde ilerledi. Karakterinde rollerini ona göre şekillendirirsen hiçbir problem kalmaz. Rolde yapılan hareketler içinde şikayet açmana gerek kalmaz. İnceleyecek yetkiliye kolay gelsin.