Arkadaşlar, burası sizin diğer problemlerinizi dökebileceğiniz ve şikayet edebileceğiniz bir yer değil. Burada sadece şikayet üzerine savunma yapabilirsiniz. Verilen emote öncesinde verilmiş, yazılar loglarıma düşerken emote düşmüyor. Eğer benim SS'lerimdeki gibi hangi yazının hangi saatte atıldığı görünseydi savunmanı kabul ederdim fakat benim loglarıma düşmüyor ve bariz bir şekilde bu emotenin önceden atıldığı anlaşılıyor. Kişiler RK'lı karakterlerin araç sürmediğini iddia etmiş fakat SS'lerde yeterince açık bir şekilde RK sürecinde olan karakterlerin araç sürdüğü görülebiliyor. Oyun oynuyoruz arkadaşlar, Vice Roleplay'in kalitesini düşürecek rollerde ve ihlallerde bulunmamanızı tavsiye ederim. Normalde şikayet yanlısı birisi değilim fakat sizin gibi insanlara ses çıkartmayacak olursak, bugün bu durumdan ben mağdur konumuna düşüyorsam ve rol zevkim hiçe sayılıyorsa yarın başkasının başına da gelebilir. Bunu istemiyorum, sonuç olarak aynı sunucuyu paylaşıyor, burada rol yapıyoruz. Yönetimi kandırmaya yönelik hareketlerde bulunmazsanız çok sevinirim. İyi günler ve iyi roller diliyorum.