Konu: John_McFarland @Feltor RK ihlali.  (Okunma sayısı 160 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 04.05.2022 14:43

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: John_McFarland @feltor

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Azaziel_Hermoga

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 13.01- 13.55 arası

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Revenge Kill

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişiyi daha önce düşürmüştük ama daha sonra  temple bölgesinde ateş aldık, tek tek evlere giriyorduk girdiğimiz evde direkt olarak bize ateş açmaya başladı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Gerekli cezaları almalarını talep ediyorum.

#1 - 04.05.2022 15:11
Savunmamı kısa keseceğim. orada sürekli crash yedim ve oyuna girdiğimde sürekli oyundan atılıyordum. kişilere sıkmadım, kendileri beni vurmadı. nasıl yaralıya düştüğümü bilmiyorum, o bölgede olan objeler hata veya kaldıramadıkları için crash yiyordum. bisikletle gelen karakter yanıma gelip ss aldı, sanırım arkadaşlarına adam vurdum diye atıyordur.  :) Şunu eklemek istiyorum, oyuna girdiğimde etrafta kimse yoktu, crash sorunum düzelmişti, bugdan düştüğümü düşünüp yaralı rolünü yapmadım. @Pyrex yanımdaydı, kendisi sistem özelliklerimi biliyor, hak verecektir. sürekli girmeyi denediğimin ekran görüntüsü var, şikayetin açılma olasılığını yüksek bulduğum için.

#2 - 04.05.2022 15:31
Cevap verecek pek birşey yok, sonuçlanabilir.

#3 - 04.05.2022 23:39

benı yakaladın ahbap discorddaki tum arkadaslarıma ve tum rehberıme toplu mesaj attım, sanırım arkadas kutumda eklısın sanada gelmıs olmalı ha :garip: O:-)

#4 - 05.05.2022 15:48
toksiklemeye devam etme, yenilgiyi kabullenmelisiniz jigolomert :)

#5 - 05.05.2022 15:52
vurulduğuma dair kanıtın varsa bekliyorum (hasarlar), o zaman ihlal yaptığımın farkına varırım

#6 - 05.05.2022 17:02
Merhabalar, içeri girdiğinizde John karakterinin size sıktığına dair bir kanıt yok. Bu sebep ile ceza verilmeyecek.