Merhabalar, üç arkadaşın vermiş olduğu yanıtlara kısa bir şekilde cevap vereceğim.
Sidelya için; Öncelikle yaklaşık 5 kişi ve 5 kişinin hepsinde M4'le beraber bulunduğunuz helikoptere ateş açıldı ve helikopterin yaklaşık %50 veya %50'den daha fazla bir hasar kaybına ulaşıldı. Helikopteri karakterinizin indirdiğinizi açıkcası düşünmüyorum çünkü mermiler ile beraber helikopter zaten kullanılamaz hale geldi ve videoda da görüldüğü üzere en sonda zaten helikopter patlıyor. Bununla beraber olay yerinde eğer ki silahlara ek konulmadan önce bir emote verilmesi gerekiyorsa maalesef sizin içinde bu emote özelliği taşımaktadır. (( Burada bir kin durumu, yedirememe durumu yok yanlış anlaşılmasını istemem. ))
Sidelya & Kozlov için; Jefferson bölgesindeki çatışma ortamının aktif bir çatışma ortamı olduğunu biliyorum, buna inkâr etmiyorum ya da yalan attığınızı söylemiyorum. Silahlı çatışmadan sonra sizin yaralandığınızdan sonra, bölgeye bir çok aracın aynı anda gelmesi biraz garip değil mi sizce? Telefon ile mi görüştünüz ya da başka bir şey mi yaptığınız bilmiyorum, eğer elinizde telefon görüşmesi veya buna benzer bir kanıt bulunuyorsa sunabilirsiniz.
Kişilerin vermiş olduğu cevaplara yanıtlarım bu kadar. Olay ile alakalı kişilerin cevap verecek başka bir şeyi bulunmuyorsa başvuru sonuçlanabilir, iyi günler dilerim.