Konu: [30.04.2022 - Anthony Barzino] Yaralı Kural İhlali, Non-RP  (Okunma sayısı 163 defa)

#0 - 30.04.2022 23:12

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @johnny_bravo

Olaya dahil olan şahit karakter adı:

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Yaralı Kural İhlali, Non-RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 19.17'de vuruluyor. 21.05'de hiçbir şey olmamış gibi, sanki hiç vurulmamış gibi başka bir karaktere saldırıyor. Aktif savaş ortamında işkence uyguluyor. Yaralı rolü yok, hiç vurulmamış gibi davranıyor. Bir saat önce vurulmuş bir karakterin başka bir karaktere bu şekilde işkence rolü yapması doğru değil.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşın caydırıcı bir ceza almasını istiyorum.

#1 - 30.04.2022 23:37
Selamlar, iyi akşamlar. AFK'yen gelip ateş ediyorsun, sonra Yaralı kural ihlali diyorsun, neyse bunları geçtim sistemsel olarak adama hiç bir şekilde kavga rolüne girmedim. silah ile herhangi bir şekilde size silah sıkmadım, yumruk atmadım. Michael karakteri ajanlık yapıyor (onun yaptığı başlı başına bir kural ihlali, alt karakter ile gelip ajanlık yapmak) sen sanırım şey sanıyorsun, adamı ben düşürdüm. Hayır adamı başkaları düşürdü ben ise sadece adamı çekiştirip rolsel olarak /me üzerinden bir yumruk atıp çekiştirdim, sonrasında onu dışarıya bıraktım.  Neden diye sorarsan adam kural ihlali yapıyor, alt karakterine girip orada ajanlık yapıyor. Benim onu rolsel olarak bunu yapmaması için dışarıya götürmem lazım. Sen neden yaptın diye sorarsan, tekrardan belirteyim ajanlık yapmasına izin vermezdik, bu OOC bir kural ihlali. Onu sürükleyip dışarıya bıraktım. İyi akşamlar dilerim, tekrardan dile getireyim buna göz yumamazdık adamı dışarıya götürmem lazımdı, onu yumruklayıp ben düşürmedim arkadaşım. Dilersen ki oda bunu doğrulayacaktır.  Ondan bir isteğim var hasarlar kaydını atsın lütfen. Bakalım kim düşürmüş onu.

Dilersen fazla münakaşaya gerek yok, kararı bekleyelim, tarafımca bana bir suçlama/şikayet açılmadığınca ileti atmayacağım. İyi akşamlar.  :)
« Son Düzenleme: 30.04.2022 23:41 johnny_bravo »

#2 - 01.05.2022 05:08
Çok uzun yazmışsın, münakaşaya girmeyi düşünmüyordum. Gerek yok, sonra adıma leke sürmeye çalışıyorsunuz. Yaralı bir karakterin yaptığı normal bir hareket değil. Sonuçlanmasını bekleyelim.

#3 - 05.05.2022 16:07
Silah ile vurulmuşken yerden kalkabilmeniz bile pek mümkün değil ki kalkıp yumruklar savurmak neredeyse zor. Bu sebep ile karakteriniz ceza alacak.