Selamlar, iyi akşamlar. AFK'yen gelip ateş ediyorsun, sonra Yaralı kural ihlali diyorsun, neyse bunları geçtim sistemsel olarak adama hiç bir şekilde kavga rolüne girmedim. silah ile herhangi bir şekilde size silah sıkmadım, yumruk atmadım. Michael karakteri ajanlık yapıyor (onun yaptığı başlı başına bir kural ihlali, alt karakter ile gelip ajanlık yapmak) sen sanırım şey sanıyorsun, adamı ben düşürdüm. Hayır adamı başkaları düşürdü ben ise sadece adamı çekiştirip rolsel olarak /me üzerinden bir yumruk atıp çekiştirdim, sonrasında onu dışarıya bıraktım. Neden diye sorarsan adam kural ihlali yapıyor, alt karakterine girip orada ajanlık yapıyor. Benim onu rolsel olarak bunu yapmaması için dışarıya götürmem lazım. Sen neden yaptın diye sorarsan, tekrardan belirteyim ajanlık yapmasına izin vermezdik, bu OOC bir kural ihlali. Onu sürükleyip dışarıya bıraktım. İyi akşamlar dilerim, tekrardan dile getireyim buna göz yumamazdık adamı dışarıya götürmem lazımdı, onu yumruklayıp ben düşürmedim arkadaşım. Dilersen ki oda bunu doğrulayacaktır. Ondan bir isteğim var hasarlar kaydını atsın lütfen. Bakalım kim düşürmüş onu.

Dilersen fazla münakaşaya gerek yok, kararı bekleyelim, tarafımca bana bir suçlama/şikayet açılmadığınca ileti atmayacağım. İyi akşamlar.