Konu: Arsen Kasparian [29.04.2022]  (Okunma sayısı 97 defa)

#0 - 29.04.2022 03:54

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Arsen Kasparian    Maske 15085 @Replika

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 29.04.2022 01:42

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Spawnkill- RK

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişiler sürekli zaten hood üzerinde helikopterle dolaşıyorlardı daha sonrasında mekan  içerisinden asansörle çatıya çıkma kararı aldım ve helikopter pistinde 4 arkadaş vardı 3ü Idlewood çetesinden sanırım 1 kişi şikayette gözüken Arsen Kasparov karakteridir. Daha sonra kişinin vurması sonucu düştüm ve gerekli rollerimi yapmak için tabiki hem Fear RP hemde yaralı rolümü en güzel şekilde yerine getirdim karşı tarafın oyundan ve rolden zevk alması açısından fakat yaralanma sürem bittiğinde tekrar duvara yaslanmaya gittim yaralı rolüme devam etmek için Arsen kasparov ve yanındaki şahıslar helikoptere binerek karşı binanın üstüne çıktılar ve bu arada sürüklenme rolü yapıyordum bu sefer tekrardan bir kurşun sesleri geldi ve çıktıkları çatıdan yine bana ateş ederek Arsen Kasparov'un beni vurduğunu ./hasarlar komutuyla öğrenmiş bulundum. Kişiyle tatlı bir dille diyalog kurmaya çalıştım fakat kişi sanırım oyunu gerçek hayatta fazlasıyla yaşıyor ve uslubüne uymakta zorluk çekiyor ve ters cevaplar alıyorum bu sebepten dolayıda şikayete taşımak zorunda kaldım, aşağıda açık şekilde kanıtlar bulunmaktadır.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Kişilere gereken cezanın verilmesini talep ediyorum.

#1 - 29.04.2022 05:48
Seni ilk başta ben vurdum, RK'a düşürmek için vurdum. Daha sonrasında da RK'lı olduğundan dolayı ateş etmedim. Hasarlarındaki MASKE_15085'in sebebi de sana yumruk atmam, yumruk atmanın da emotesini vs. vermiştim. Bu ihlali ben gerçekleştirmedim, diğer ateş eden arkadaşımda yaralı yaralı koşturduğun için sıktı. Çatıya çıkan başka birisi sandı, yani ben sana ikinci defa sıkmadım. Benlik bir şey yok.

#2 - 29.04.2022 06:32
Merhaba, şikayet incelendi.

En son vurulan hasar her zaman en altta bulunuyor, Arsen karakteri yumruğu ilk önce atmış olabilir fakat AK47 mermisi daha sonra isabet etmiş.
Karakter cezalandırılacak.

Ek güncelleme, karakterin cezası geri kaldırıldı. AK47 mermisi aldıktan sonra düştüğünüz görünüyor. Maske ID'leri sizi de yanıltmış olabilir. Yumruk atıldığı zaman düşmemişsiniz.
« Son Düzenleme: 29.04.2022 23:07 Justice »