Konu: Jontray_Wheeler  (Okunma sayısı 155 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 28.04.2022 22:46

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jontray_Wheeler @ofansif derenge

Olaya dahil olan şahit karakter adı: David_Ferell @Unruhen

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'lerde Mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
NON-RP, Güvenli Bölge İhlali, VCPD'e Karşı Kurallar, Powergaming, Rolden Kaçma

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi hırsızlık yaparken yakalanıyor, arabasında silah bulunuyor, silahına el konuluyor, departmana götürülüyor, sorgusu alınıyor, sorgu esnasında taşkınlık yapıyor, elleri kelepçeli bir halde memura saldırıyor, suçları kesinleştikten sonra kodeslere yönlendiriliyor, hapis süresi yatmamak için kodeslerde kafasını duvara vurma emote'u vererek /do kanalı üzerinden CK olduğunu belirtiyor. İntihar illegal roldür, hapishane, departman sınırları içerisinde yapılamaz, NON-RP'dir, kişi kendi kafasını duvarlara vurarak sadece kendini bayıltabilir (aynı zamanda powergame sayılır.). Bir bakıma da rolden kaçmak için yapılmış bir rol olduğunu düşünüyorum. SS'lerde chatlog açık ve net şekilde okunuyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Kişiye PM kanalı üzerinden böyle bir rol sergileyemeyeceği belirtildi, buna rağmen karakterini Force-CK etti. Tartışacak çok bir şey yok, açık ve net bir şikayet.

Kafayı duvarlara vurarak intihar etme(!) hk:
Spoiler: GösterGizle

« Son Düzenleme: 28.04.2022 22:55 gunesilhan9 »

#1 - 28.04.2022 22:51
şahitliğimi onaylıyorum

#2 - 29.04.2022 09:41
Ellerim kelepçeliyken ve memurla bire birken saldırı yapmam gayet normal bir durum,sürekli çekiştirir diye emote verdiğin için karakterim sinirlendi ve saldırmayı seçti,il-legal rol olması için bir yasadışılığı olması gerekiyor,bence birinin intihar etmesi yasadışı bir şey değil. Powergame olayına gelecek olursak kafamı duvara vura vura yara açılmasını sağladım,karakterim kan kaybından öldü, kısacası rol içerisinde bir ihlal yaptığımı düşünmüyorum.

#3 - 29.04.2022 09:53
Savunmam bitti.

#4 - 01.05.2022 11:24
Merhabalar, bu kural olmasa yakalanan pek çok oyuncu bir şekil intihar edip hapise girmeyip silahını kaptırmayacak. Bu sebep ile bu kural bulunuyor. Karakteriniz ceza alacak.