Konu: Lorenzo Capone RK ihali  (Okunma sayısı 104 defa)

#0 - 25.04.2022 22:45

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @xanyav

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Swinter @Benjamin_Rowe

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
b) Revenge-kill — DM'in alt kolu olarak adlandırılmıştır. Çatışma halinde vurulup, HP'niz bittiğinde, belirli yaralı süresini bitirip yerden kalkıp aynı çatışmaya devam etmektir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Öncelikle selamlar.  Birliğimiz Lowrider birliği ile savaş halinde. Bazen biz  onları düşürürüz bazen onlar bizi düşürür fakat Lorenzo karakterini düşürüp IC olarak sahiplendiğimiz hoodun dışarıdan gözükmeyecek bir yerine götürdük ve sslerde görüldüğü gibi silahını kullanmaması için elinden aldık. Fakat kendisi biz arabamızla kendi mahallemizin önündeyken bir anda kalkıp ateş açtı. Ben de durumun farkına varıp /do dan yaralı olduğunu belirtsem de devam etti ve inip sıkmak zorunda kaldım. Çünkü arabada kalsam düşürecek ve silahıma boş yere el konulacak. Ben de en azından inip düşüreyimde savaştayken başkalarının silahı gitmesin diye düşünerek inip sistemsel olarak *tekrar* yaralı hale düşürdüm şahısı. Fakat polis olay yerine geldi ve benim boş yere zamanım ve uğraşıp aldığım silahım gitti. SS'lerde de başka yerlerde sistemsel olarak düştüğü belli, isteğim şahısın ceza alması ve silahımın iade edilmesi.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: 
SS'lerin saatine bakmanızı istiyorum. Arkadaş birden fazla düştüğü için sıralayamadım.
Spoiler: GösterGizle

Kalkıp beni vurmadan ve silahımın el konulmasına sebep olmadan bir kaç dakika önce, silahı elinden alınmış.

Düştüğü bir yer.

Düştüğü bir yer daha.

Şaşırtıcı fakat düştüğü bir yer daha. Sol altta kalan Maske_38264 benim, kendisini buradan götürmüştük mahallemize.

Karakterin hasarları.

Kalkıp sıkıyor.

Tekrar düşmüş burada, gülünç.

Silahıma el koyundu, bunun sebebi tamamen yaptığı ihlalden utanmayan birisi. Umarım iadesi gerçekleşir.

Ek açıklamalar(varsa): Yediğim hapis umrumda değil. Silahımın iadesini talep ediyorum, umarım durumumu anlarsınız. @FY182 Şahıs bana sıkarken görmüştür umarım, kendisi silahımı gören polislerdendi. Gördüyse yazabilir.

« Son Düzenleme: 25.04.2022 22:49 hellionn »

#1 - 25.04.2022 22:46
Kişi ben şikayet oluşturana kadar sıkmaya devam ettiği için ceza almış galiba, şikayeti uygun görürseniz silahımın iadesini istiyorum.

#2 - 25.04.2022 22:49
Arkadaşımın dediği şeylerin hepsini doğruluyor ve silahının iadesini istiyoruz.  :vice:

#3 - 25.04.2022 22:51
Silah iadesi ne alaka dostum? neden bahsediyorsun?

#4 - 25.04.2022 22:55
Silah iadesi ne alaka dostum? neden bahsediyorsun?

Cezanı almışsın, bahsettğim şeyi bırak da yöneticiler cevaplasın.

#5 - 25.04.2022 23:23
Onaylıyorum şahitliğimi.

#6 - 26.04.2022 00:50
Selamlar, etiketlendiğim için yazayım dedim. Öncelikle Ganton'dan geçerken Kyrone Harper karakterini elinde bir Shotgun ile Landstalker bir araca koşarken yakalıyoruz, ardından telsizime silah gördüğümü belirtiyorum ve kovalamaca durumu başlıyor... Yüksek ihtimalle sizin olayınızın sonunda biz denk geldik. Bahsettiğin durumu görmedim, direk kaçmaya başladığın için bölgede durma fırsatımız olmadı. Ek olarak saat 22.35 civarlarında Lorenzo Capone ve Luciano Capone karakterleri departmanın garajında beklerken garaja giriyolar ve uyarmam üzerine bana MAC-10 bir silah ile sıkıyorlar. Bu sebepten dolayı OOC bir ceza yediler, doğru olan kararı adminler belirleyeceklerdir, iyi roller.

#7 - 26.04.2022 00:53
Selamlar, etiketlendiğim için yazayım dedim. Öncelikle Ganton'dan geçerken Kyrone Harper karakterini elinde bir Shotgun ile Landstalker bir araca koşarken yakalıyoruz, ardından telsizime silah gördüğümü belirtiyorum ve kovalamaca durumu başlıyor... Yüksek ihtimalle sizin olayınızın sonunda biz denk geldik. Bahsettiğin durumu görmedim, direk kaçmaya başladığın için bölgede durma fırsatımız olmadı. Ek olarak saat 22.35 civarlarında Lorenzo Capone ve Luciano Capone karakterleri departmanın garajında beklerken garaja giriyolar ve uyarmam üzerine bana MAC-10 bir silah ile sıkıyorlar. Bu sebepten dolayı OOC bir ceza yediler, doğru olan kararı adminler belirleyeceklerdir, iyi roller.

Yanıtın için teşekkürler, sonuçlanabilir.

#8 - 28.04.2022 10:53
Kişiler bu hatalardan dolayı ceza yediği için bu şikayet üzerinden ceza almayacaklar fakat silah iadesi yapılmayacak.