Konu: [25.04.2022 - Stocker Russo] NON-RP  (Okunma sayısı 119 defa)

#0 - 25.04.2022 16:25

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Stocker Russo @sXe

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 25 Nisan gecesi

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
NON-RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Stocker Russo, ilk görselde görüldüğü üzere 24 Nisan 2022 saat 22:56'da gözaltına alınıyor. Ardından gece içerisinde VCPD postlarının altına yorum atıyor. Aynı şekilde yakın zamanda paylaşılan VCPD, Nisan Ayı Memnuniyet Anketi haberine yorum yapıyor yine kendi kullanıcı adıyla. Gözaltında üzerinde ki her şey VCPD envanterinde saklanır. Büyük bir yanlış değil fakat tekrar eden bir durum olduğu için rahatsız edici oldu.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Herhangi bir kışkırtıcı ya da çekememezlik durumu yok. Elbette bu tarz yorumlar gayet normal fakat bunu gözaltındayken yapmasını doğru bulmuyorum.

sXe

*
v2 Oyuncusu 2022 Yılbaşında Oyundaydı
#1 - 25.04.2022 16:35
Aynen Russo. Ne oldu da kinlendin? Gözaltındayken robot gibi bilgisayar başında boş boş ekrana bakacak değilim. Socialda takılırken bunu göz önünde bulundurmalıydım pek bir savunulacak tarafı yok. Açık aramaya devam et, IC’de nasıl tilt olmuşsan artık…  Sonuçlanabilir.

#2 - 25.04.2022 16:43
Aynen Russo. Ne oldu da kinlendin? Gözaltındayken robot gibi bilgisayar başında boş boş ekrana bakacak değilim. Socialda takılırken bunu göz önünde bulundurmalıydım pek bir savunulacak tarafı yok. Açık aramaya devam et, IC’de nasıl tilt olmuşsan artık…  Sonuçlanabilir.

Seninle tek bir role bile girmedim brom fakat tavrın hoş değil. Uzlaşmacı biriyim fakat bu yazdıklarından sonra ceza alman taraftarıyım. Üzdü, fazla uzatmadan sonuçlanmasını bekleyebiliriz. Savunman (?) için teşekkürler.

Spoiler: GösterGizle

Herhangi bir kışkırtıcı ya da çekememezlik durumu yok. Elbette bu tarz yorumlar gayet normal fakat bunu gözaltındayken yapmasını doğru bulmuyorum.

sXe

*
v2 Oyuncusu 2022 Yılbaşında Oyundaydı
#3 - 25.04.2022 16:48
Uzlaşmacı adamın ilk adımı,  bir sürü kanıt toplayıp ardından şikayet açmak. Komikmiş brom  ::)

Daha yorum gelmez, karara bırakalım.

#4 - 26.04.2022 03:16
Stocker karakteri Non-RP sebebiyle cezalandırılacak.