Konu: EVA ALYONA / HİLE SUÇLAMASI VE ROLDEN KAÇIŞ  (Okunma sayısı 96 defa)

#0 - 24.04.2022 14:35

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @mabayrak99 Eva Alyona

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: N/A

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şahsın aracını beğenmiştim ve aracını almak için bisikletim ile yanından gidip ona bağırdım bir kaç dakika boyunca full takip ettim hiç takmadı takmamaya devam etti sunucya rol yapmaya geliyoruz kaçmaya değil ben sadece onunla role girip aracını istiyordum beğendimi söyledim fakat umursamadı ardından bir anda "PM" Üzerinden bana "ESP" Kapat diyerek hile suçlaması yapıyor ve sonrasında cevap vermek adına yazayım diyorum pm'ni kapatmış arkadaş

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://www.hizliresim.com/osqfubw

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 24.04.2022 14:53
Gerçekten yoruldum, savunma yapılacak bir yanı yok ve şikayet açılacak hiçbir yanı yok öncelikle sana bunu söyleyeyim. ESP konusuna gelecek olursan bu bir suçlama değil şüphelenme ilk defa samp oynamıyorum ilk defa bu platforma giriş sağlamıyorum ve bir oyuncunun hareketlerinden hangi cleo veya asi dosyaları kullandığı rahatlıkla anlaşılıyor. Mesela bir oyuncunun ekranında polis arabaları görünmez oluyorsa o oyuncuda nitro cleosu olması büyük bir ihtimaldir ki bunu okuyan yetkili beni çok daha iyi anlayacaktır. Öncelikle role savunma yapmam gerekecek olursa aracımın camları kapalı ve şehrin çete bölgesinde peşime takılıyorsun ve daha sonradan bunu görüyorum. Gördükten sonra da pek durmaya niyetim yok çünkü yarım saattir takip halindesin. Ayrıca soruyorum sana, kim trafikte birinin arabasını beğenip adamı yarım saat takip ettikten sonra yolundan çevirmeye çalışır? Şikayet başlı başına bir hata, kanıt atmışsın PM alma durumum kapalı diye orayı çembere almışsın. O durum seni ilgilendirmemekle beraber şikayet açacağın zaman görüntüleri editlememeni öneririm. Daha sonra gerçekten şikayet açman gereken bir konu olursa haksız çıkarsın. İkinci olarak ben mantıklı gördüğüm rollere girişirim. Trafikte seyir halindeyken ''Hey, arabanı çok sevdim. Satın alıyorum." Diye bir giriş yaparsan ben buna pek aldırış etmem çünkü gözümde realistik bir yanı yok. Ha sen rol çıksın diye yapmış olsan dahi ben küçük şeylere takılan birisiyim. Ve kaçarken arkamdan yok olup defalarca atlatıyorum senin nereye gittiğini görüyorum ve  daha sonra bir yan sokaktan nereye gittiğimi görürmüşçesine geliyorsun. Lütfen böyle küçük şeylerden "şikayet açayım da açmış olayım" dercesine insanların sana olan saygısını düşürme. Yani "beni umursamadı" yazmışsın ama yarım saat boyunca arkamda bir şey olmuşçasına kovalaman ayrı bir ihlal zaten, saçmalık kısacası. Şikayetlik bir durum görmüyorum, savunmadan çok eleştiri gibi oldu çünkü savunulacak bir ihlalde yok, teşekkürler. Yetkilinin görüşü doğrultusunda herhangi bir yaptırım olursa razıyım iyi oyunlar dilerim.

#2 - 24.04.2022 15:35
Dostum bende hiç bir cleo asi dosyasında hile yok bu incelenebilir senin bana demek istediğin şey şuan şu ben uzun zamandır bu mecradayım bu platformadayım herşeyden anlıyorum herşeyin en iyisini biliyorum ve sen hilesin diyorsun bana bunu kibar bir dil ile pm üzerinden de diyebilirdim direkt "PM KAPAT" Yazıp ardından pm kapatman hoş bir durum değil bu bir suçlamadır ayrıca hiç bir çete mahallesinde seni kovalamadım seni kovaladığım alan temple,market caddeleriydi senden ricam insanlara kibar bir yaklaşım yapman bu oyunu uzun zamandır oynaman hiç birşey değiştirmiyor istersen bu oyunun kitabını yazmış ol gene de bir usere suçlama yapamazsın ha varsa bir kanıtın açarsın şikayetini sonuçlanmasını beklersin pm üzerinden kapat diyip sonra cevap almamak için pm kapatmasın iyi forumlar  :o

Birde ss'i editleme demiştin tamamdır:
« Son Düzenleme: 24.04.2022 15:37 DiabloCrise »

#3 - 24.04.2022 15:51
Ooc bir ihlal bulunmuyor, herhangi bir hile durumu olduğunu düşünüyorsanız ayrıca bir şikayet oluşturabilirsiniz. Ceza verilmeyecek.