Konu: Tsyheem_Billings - DeShaquan_Brooks (rolde q, brawl ihlali.)  (Okunma sayısı 140 defa)

#0 - 24.04.2022 02:46

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Stygian Tsyheem_Billings @vodexQ_ DeShaquan_Brooks

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Sonny Pochettini, Guiscardo Botticelli, Bertuzzi'nin bütün birlik üyeleri. @ErenTryki

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 24.04.2022 - 01.53

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
NON RP, Brawl Kural İhlali, Rolde Q

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Soru kanalından @Anomaly adlı supportere sordum, biz oraya brawl rolü için gittik ve hiçbir sakıncası yoktu. Fakat arkadaş öncesinde bağlantısını kesip sonrasında oyuna geçiş sağlayıp, bisikleti ile orada 15 kişi olmamıza rağmen hala alaycı bir tavırla "ezikler, otoparkı hatırla." gibisinden kelimeler kurarak, ortada geziniyor. Sonrasında arabasıan gidip silahını alıyor, bize ateş etmeye başlıyor. Bizde gidip silahlarımızı alıyoruz, sonuçta kendimizi korumamız gerekiyor. Bize ateş ediyorlar bizde karşılık veriyoruz, düşünce de "ihlal yaptınız" deyip duruyorsunuz. Her vurulduğunuzda şikayete gidecekseniz bu oyunu hiç oynamayalım. Hood içerisinde sıktıklarına dahil her türlü kanıtım mevcut, siz sıktığınız anda bizde sıkabiliriz. Bunun bilincinde olmalısınız, sonuçta dört seviye aşamalı bir oluşum değilsiniz. Sıktığınız an o dokunulmazlığınız gider.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Rolde Q - Tsyheem Billings
Spoiler: GösterGizle

Brawl Kural İhlali

Ek açıklamalar(varsa): yok

« Son Düzenleme: 24.04.2022 03:28 SATIROĞLU »

#1 - 24.04.2022 06:23
(1) Bağlantı kesme gibi bir durum yok video da gözüktüğü gibi 41 geçe crash yiyorum

Burada ise görüldüğü üzere 3 dakika içerisinde tekrardan oyuna giriyorum. bağlantı koparma gibi bir olay yok.

(2)Planlı brawl olmadığı sürece sıkma hakkına sahibiz bunda bir problem yok.

Daha fazla ileti gelmeyecek, iyi forumlar.

#2 - 27.04.2022 04:26
Şikayet inceleniyor.

#3 - 27.04.2022 05:11
Merhaba, şikayet detaylıca incelendi.

Öncelikle hood bölgesindeki çatışmada herhangi bir sorun yok, anlık gelişmiş bir şey. Anlaşmalı bir brawl olmadığı için silah çekilmesinde de bir sorun yok fakat; Hood basmak için en az iki, aşama iki birliğin koalisyon kurup öyle hood basması gerekiyor. Burada hoodlar yakın olduğu için bir problem yaşanmış fakat tekrar yaşanmaması sizin elinizde, bu konuda iki tarafı da uyarıyorum. Hoodun dışından içine sıkmak, hoodun içine girip sıkmakla aynı şey.

Rolde bağlantı koparmak konusunda da bir problem görünmüyor, karakter sahibi süre içinde tekrar oyuna giriş sağlamış.

Fakat şikayetteki videoyu incelediğimizde de gördüğümüz üzere;
Luigi karakteri Metagame kapsamında ceza alacak.

David Shaw karakteri emotesuz işlemden dolayı ceza alacak.

Ek olarak @SATIROĞLU ilgili konu hakkında farklı bir husus için iletişime geçilecek. Şikayet kapatıldı.
« Son Düzenleme: 27.04.2022 16:59 Justice »